مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی دکتر شيخ

گروه های غذايی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

گروه شير و لبنيات - گروه گوشت و حبوبات گروه نان و غلات - گروه ميوه و سبزيجات - گروه متفرقه

 

گروههاي غذايي 

یكي از بهترين راهها براي اطمينان از تامين نياز هاي تغذيه اي استفاده از 4 گروه اصلي غذايي است .توصيه مي شود در برنامه غذايي روزانه از اين گروههاي غذايي استفاده شود .

گروهها ي اصلي غذايي عبارتست از :

  • گروه نان و غلات
  • گروه ميوه ها و سبزيها
  • گروه گوشت و تخم مرغ ، حبوبات و مغزها
  • گروه شير و لبنيات

مواد غذايي كه در هر گروه قرار مي گيرند داراي ارزش غذايي تقريبا مشابه اي هستند و ميتوانند جانشين يكديگر شوند . در آموزش تغذيه ، مقدار مورد نياز مواد غذايي هر يك از 4 گروه غذايي اصلي را با واحد بيان مي كنند كه داراي يك اندازه معين است . مثلا يك واحد شير يعني يك ليوان شير – يك واحد گوشت يعني 60 گرم گوشت – يك واحد نان يعني يك برش 30 گرمي نان – يك واحد ميوه يعني يك عدد سيب يا يك عدد پرتقال .