نظر اجمالی گروه غذايی


نقش غذا در بدن - گروه شير و لبنيات - گروه گوشت و حبوبات - گروه نان و غلات - گروه ميوه و سبزيجات - گروه متفرقه

گروههاي غذايي :

يكي از بهترين راهها براي اطمينان از تامين نياز هاي تغذيه اي استفاده از 4 گروه اصلي غذايي است .توصيه مي شود در برنامه غذايي روزانه از اين گروههاي غذايي استفاده شود .

گروهها ي اصلي غذايي عبارتست از :

1. گروه نان و غلات

2. گروه ميوه ها و سبزيها

3. گروه گوشت و تخم مرغ ، حبوبات و مغزها

4. گروه شير و لبنيات

مواد غذايي كه در هر گروه قرار مي گيرند داراي ارزش غذايي تقريبا مشابه اي هستند و ميتوانند جانشين يكديگر شوند . در آموزش تغذيه ، مقدار مورد نياز مواد غذايي هر يك از 4 گروه غذايي اصلي را با واحد بيان مي كنند كه داراي يك اندازه معين است . مثلا يك واحد شير يعني يك ليوان شير – يك واحد گوشت يعني 60 گرم گوشت – يك واحد نان يعني يك برش 30 گرمي نان – يك واحد ميوه يعني يك عدد سيب يا يك عدد پرتقال .

 
معرفي بيمارستان
معرفي اموراداري
بنیاد خيريه سرور
حوزه رياست
معاونت آموزشی
واحدهاي درماني
هيات علمي
آموزش و بهسازي منابع انساني
معرفي واحد مطالب علمي سايت
مطالب آموزشي مراقبتهاي پرستاري مراقبت هاي بهداشتي
معرفي چند بيماري ... نظر اجمالي تغذيه رشد و نمو روانشناسي تحقيقات منابع
خبرنامه سايت گزارش هاي موردي آموزش همگاني تغذيه
مطالب آموزشي بخش ها جهت کارکنان
اخبار بیمارستان
تماس با ما
صفحه اصلی
سایت انگلیسی
فرم های الکترونیکی

اوقات شرعی

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.