مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی دکتر شيخ

پوره سيب زمينی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
 

پوره سيب زميني :

مواد لازم:

سيب زميني 50 گرم معادل 2 عدد خيلي كوچك

شير 20 گرم معادل 5 قاشق غذاخوري

كره 5 گره معادل نصف قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

ابتدا سيب زميني را شسته و با پوست بپزيد و بعد از پخته شدن پوست آنرا گرفته و رنده كنيد ، سپس سيب زميني را با كره مخلوط كنيد تا سيب زميني كاملا نرم شود و كم كم به آن شير ( جوشانده شده ) را اضافه كنيد تا به نرمي و غلظت دلخواه برسد .

 

ارزش غذايي پوره سيب زميني ( پخته شده با مقادير فوق ) :

انرژي

81 كالري

آهن

0/2 ميلي گرم

پروتئين

8/1 گرم

كلسيم

28 ميلي گرم

چربي

5/4 گرم

ويتامينA

59 رتينول اكي والان

كربو هيدرات

9 گرم

ويتامين C

4 ميلي گرم