آش حبوبات - آش ماست - آش گندم - حليم گندم - پوره سيب زميني - حليم گوشت و برنج
حليم گوشت و برنج :
مواد لازم :
گوشت گوسفند يا مرغ 30 گر
برنج 20 گرم معادل 2 قاشق غذاخوري
پياز 5 گرم معادل يك چهارم پياز كوچك
شكر 4 گرم معادل 1 قاشق مربا خوري
كره 10 گرم معادل 1 قاشق مربا خوري
طرز تهيه :
ابتدا گوشت را با پياز بپزيد تا پخته شود سپس برنج را اضافه كرده تا كاملا بپزد و له شود و آب غذا كم شود. از روي شعله برداريد و با گوشت كوب آنرا له كرده و كره اضافه كنيد . موقع دادن غذا در صورت تمايل كمي شكر نيز اضافه كنيد.
ارزش غذايي حليم گوشت وبرنج ( پخته شده با وقادير فوق ) :
انرژي |
190 كالري |
آهن |
1 ميلي گرم |
پروتئين |
6 گرم |
كلسيم |
9 ميلي گرم |
چربي |
10 گرم |
ويتامينA |
92 رتينول اكي والان |
كربو هيدرات |
20 گرم |
ويتامين C |
0.3 ميلي گرم |