مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی دکتر شيخ

حليم و گوشت و برنج

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

آش حبوبات - آش ماست - آش گندم حليم گندم پوره سيب زميني - حليم گوشت و برنج

حليم گوشت و برنج :

مواد لازم :

گوشت گوسفند يا مرغ 30 گر

برنج 20 گرم معادل 2 قاشق غذاخوري

پياز 5 گرم معادل يك چهارم پياز كوچك

شكر 4 گرم معادل 1 قاشق مربا خوري

كره 10 گرم معادل 1 قاشق مربا خوري

طرز تهيه :

ابتدا گوشت را با پياز بپزيد تا پخته شود سپس برنج را اضافه كرده تا كاملا بپزد و له شود و آب غذا كم شود. از روي شعله برداريد و با گوشت كوب آنرا له كرده و كره اضافه كنيد . موقع دادن غذا در صورت تمايل كمي شكر نيز اضافه كنيد.

 

ارزش غذايي حليم گوشت وبرنج ( پخته شده با وقادير فوق ) :

انرژي

190 كالري

آهن

1 ميلي گرم

پروتئين

6 گرم

كلسيم

9 ميلي گرم

چربي

10 گرم

ويتامينA

92 رتينول اكي والان

كربو هيدرات

20 گرم

ويتامين C

0.3 ميلي گرم