مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی دکتر شيخ

آش گندم

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

 

 

آش گندم :

مواد لازم :

گندم پرك 10 گرم معادل دو قاشق غذا خوري

عدس و لوبيا سفيد 10 گرم معادل يك قاشق غذا خوري

گوشت 30 گرم

پياز 5 گرم معادل يك چهارم پياز كوچك

كره 5 گرم معادل نصف قاشق مربا خوري

طرز تهيه :

عدس و لوبيا را كه قبلا خيس گذاشته ايد با گندم پرك و گوشت و پياز بپزيد ، هر از چند گاهي بهم بزنيد تا حبوبات و گوشت كاملا پخته و آش لعاب بيندازد. در انتها كره را اضافه كنيد .

توجه : بجاي گندم پرك مي توان گندم نيم كوب مصرف كرد .

 

ارزش غذايي آش پخته ( پخته شده با مقادير فوق ):

انرژي

215 كالري

آهن

5/3 ميلي گرم

پروتئين

11 گرم

كلسيم

34 ميلي گرم

چربي

60 گرم

ويتامينA

53 رتينول اكي والان

كربو هيدرات

30 گرم

ويتامين C

6/0 ميلي گرم