عملكرد آبان 86 روابط عمومي

عملكرد ابان ماه واحد روابط عمومي بيمارستان دكتر شيخ :

• 9 و 10 آبان ، برپايي جشنواره كودكان سرور در هتل پارس به عنوان شاخص ترين برنامه در اين ماه ( اين جشنواره در سطح كشوري و بسيار وسيع با همكاري بنياد سرور و دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار گرديد كه شامل ميزگردهاي اساتيد بزرگوار در رده هاي مختلف بود ، در پايان نيز جوايزي همراه لوح تقدير به برتر هاي جشنواره از جمله ميزگرد برتر ، طرح برتر كاربردي ، شاگردان ممتاز ، كتاب برتر ، پيشكسوت برتر ، پژوهشگر برتر و مسئولان كميته اجرايي داده شد )

تصاوير بيشتر را در آلبوم تصاوير ببينيد

· 10 آبان ، بازديد اساتيد و اعضاء بنياد سرور از بيمارستان .

· Approve اعلام شدن بخش جراحي كه طي آن از مهر ماه 1387 دانشجوي فوق تخصص در اين بخش مشغول به كار خواهد شد .

· 15 آبان ، زدن پلاكارد شهادت امام صادق .

· 19 آبان - روز راديولوژي – برپايي مراسمي توسط جمعي از پرسنل بيمارستان ، واحد حراست ، مديريت در بخش راديولوژي ضمن تبريك به پرسنل اين بخش همراه با سخنراني آقاي دكتر علمداران ، رياست بيمارستان .

تصاوير بيشتر را در آلبوم تصاوير ببينيد

• راه اندازي دستگاه آپلم در بخش راديولوژي ، كه در سال 1384 به مبلغ 135 ميليون از بودجه دانشگاه علوم پزشكي خريداري شده بود .; خريداري شده بود .

• راه اندازي دستگاه PCR دربخش آزمايشگاه ، كه در سال 1385 به كمك معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي خريداري شده بود .

شهريور - مهر - آبان - آذر - دي - بهمن - اسفند