واحد حسابداری درآمد

مسئول واحد حسابداری درآمد: ابراهیم محمد پور

تماس: 5-37269021   داخلی: 181                   مستقیم: 37138283

وظايف و اختيارات مسئول

• نظارت بر تنظيم صورتحساب هاي بيمه اي و ارسال به موقع به سازمانهاي بيمه گر طرف قرار داد وثبت در دفاتر و يا رايانه
  • پيگيري دريافت مطالبات از سازمانهاي بيمه گر و ساير موسسات طرف قرار داد
  • بررسي علل كسورات اعمال شده توسط سازمانهاي بيمه گر و برنامه ريزي در جهت رفع نواقص مربوطه وكسب اطلاعات روز از مقررات سازمانهاي بيمه گر، تعرفه هاي درماني و بهداشتي واعلام به موقع به مراكز تابعه جهت اجرا
  • كنترل اسناد بيمه اي به منظور كاهش كسورات بيمه اي در جهت افزايش درآمد بيمارستان
  • ارسال به روز صورتحساب ها به سازمانهاي بيمه گر بمنظور دريافت به موقع مطالبات بيمارستان
  • بكارگيري راهكارهايي در جهت افزايش درآمد زايي بيمارستان
  • نظارت برحسن اجراي وظايف پرسنل بخش در بيمارستان
  • سازماندهي فعاليتهاي مربوط و تقسيم كار و تعيين وظايف و حدود مسئوليت و اختيارات پرسنل واحد

پرسنل

نام مسئول

داخلی

معاون درآمد و مسئول صندوق: علیرضا مشرف دربان

مسئول ترخیص: هادی مددی

مسئول اسناد سرپایی: فریده افخمی

مسئول اسناد بستری: راحله جلائیان

حسابدار درآمد: منصور راحمی

حسابدار درآمد: محمد زروندی

حسابدار درآمد: منصوره افشاریان

نیروی طرحی: مهناز زیوری

نیروی طرحی: زهرا دستان

قسمت های مختلف واحد حسابداری درآمد

براساس طرح خودگرداني بيمارستانها ، تامين كليه هزينه هاي بيمارستانها به غير از حقوق پرسنل رسمي و پيماني ، همه از محل درآمد اختصاصي آنهاست كه اين امر ضرورت توجه به مديريت مالي و اتكاء  اين واحدها به درآمد اختصاصي را بیان می نماید. مديريت اين مراكز چاره اي جز اتخاد تدابيري در جهت افزايش درآمد و كاهش هزينه ندارند.

• صندوق که به صورت 24 ساعته در تمام ایام سال فعالیت دارد. شماره تلفن داخلی صندوق130 می باشد.
  • ترخیص که به صورت 12ساعته از 7 صبح تا 7 شب فعالیت دارد.شماره تلفن داخلی ترخیص177 می باشد.
  • اسناد سرپایی که در شیفت اداری صبح و در صورت لزوم به صورت اضافه کاری در شیفت عصرفعالیت مینماید. شماره تلفن داخلی اسناد سرپایی 216 و 251 می باشد.
  • اسناد بستری که در شیفت اداری صبح و در صورت لزوم به صورت اضافه کاری در شیفت عصرفعالیت می نماید. شماره تلفن های داخلی این قسمت 178 و 179 می باشد.

مهمترین فعالیت های واحد

مسئولیت ها و اهداف کلی