عملكرد مرداد روابط عمومي

عملكرد مرداد ماه واحد روابط عمومي در سال 1387
  • 7 مرداد : زدن پلاكارد شهادت حضرت امام موسي كاظم
  • 9 مرداد : زدن پلاكارد مبعث حضرت رسول اكرم
  • 13 مرداد : برگزاري جشني به خاطر مبعث حضرت رسول و به بهانه تولد بيماران بخش داخلي در بخش داخلي هدايايي هم به همه اين عزيزان اهداء گرديد

تصاوير بيشتر اين جشن

• 15 مرداد : ولادت امام حسين و روز پاسدار و زدن پرده ميلاد در اين روز
  • 16 مرداد : ولادت حضرت ابوالفضل و روز جانباز و تقديم مبالغي به عنوان هدايا به اين بزرگواران
  • 24 مرداد : برگزاري برنامه اي به مناسبت فوت سركار خانم دكتر فرشته نوري در درمانگاه سرور و دعوت از خانواده محترم ايشان كه در زمينه اخلاق پزشكي خانم دكتر و حس مسئوليت ايشان ، اساتيد بزرگواري از جمله جناب آقاي دكتر عباس زادگان - رياست محترم آزمايشگاه پرديس - ، آقاي دكتر فرهنگي ، آقاي دكتر علمداران – رياست محترم بيمارستان دكتر شيخ - ، و سركار خانم دكتر بديعي و پدر مرحومه صحبت هايي نمودند كه برنامه با مداحي يكي از پرسنل و پذيرايي ختم گرديد .
  • 27 مرداد : ولادت حضرت مهدي (عج) و پذيرايي از كليه پرسنل و زدن پرده نيمه شعبان به همين مناسبت
  • برگزاري كارگاه كاردستي در بخش داخلي با اطفال بيمار در اين بخش

• 30 مرداد : شركت در مراسم فوت مادر دكتر فرامرزي و تهيه تراك و پرده به همين مناسبت
  • اهداء هدايا به متولدين اين ماه