عملكرد آذر ماه 87

عملكرد آذر ماه واحد روابط عمومي در سال 1387

2 آذر : همايش خيرين و نيكوكاران در محل سالن آمفي تاتر كه ساعت 5 بعداز ظهر با حضور رياست دانشگاه و معاونين و جمعي از منتخبين و روساي بيمارستان ها و گروهي از خيرين شروع شد و در اين جمع مهماناني از تهران از جمله حاج آقاي آل طعمه نيز حضور داشتند كه هدف از برگزاري اين همايش كمك به ساختار و ساز بيمارستان و وسعت بناي ساختاري آن بود كه با صرف شام به پايان رسيد .

تصاوير بيشتر اين مراسم

4 آذر : با دريافت چند سري كتاب از شهرداري مركز جهت پرسنل و همراهان بيمار كه در اختيار آنان جهت مطالعه گذاشته شد

6 آذر : ديدار از خانواده شهيد جمعي به مناسبت هفته بسيج و ذكر خاطرات آن شهيد بزرگوار كه همراه حراست محترم و تعدادي از پرسنل انجام گرفت

9 آذر : زدن پرده تبريك به آقاي دكتر غروي به مناسبت دانشيار شدنشان