عملكرد دي ماه87

عملكرد دي ماه واحد روابط عمومي در سال 1387

ا دي : برگزاري جشن شب چله جهت بيماران بستري با همكاري واحد مددكاري در سالن ورودي بيمارستان كه ضمن برگزاري جشن به كليه بيماران جوايزي اهدا گرديد.

تصاوير بيشتر اين مراسم

برگزاري كميته رفاهي پزشكي –پرستاري با حضور اساتيد بزرگواراز جمله جناب اقاي دكتر اسماعيلي ...مسئول محترم حراست – مسئول محترم مددكاري و سرپرستاران بخشها در محل دفتر رياست كه يكي از اهداف اين كميته بررسي كارهاي رفاهي انجام شده براي پرسنل بود .

9 دي : همزمان با آغاز ماه محرم الحرام برگزاري دعاي پر فيض زيارت عاشورا در محل نماز خانه بيمارستان به مدت ده روز (دهه اول محرم)

شركت به همراه جمع كثيري از پرسنل در صحن قدس رضوي جهت حمايت از مردم هميشه پيروز غزه.

11 دي : شركت در همايش مقابل ساختمان سازمان ملل در حمايت از مردم غزه به همراه جمعي از پرسنل .

18 دي : روز عاشوراي حسيني پذيرائي ناهار از پرسنل با شله

30 دي : بر پائي جلسه طرح تكريم ارباب رجوع با حضور سرپرستاران بخشها – مسئول حراست و جناب اقاي مهديزاده از معاونت پشتيباني در محل دفتر رياست.