عملكرد فروردين 88

عملكرد فروردين ماه واحد روابط عمومي در سال 1388

برنامه هاي فروردين سال 88 همزمان با آغاز سال نو در اين مركز و حتي زودتر ازآغاز سال نو از 29/12/87 شروع شد .

برنامه ها عبارت بودند از تزئين سالن اصلي و چيدمان سفره هفت سين در سالن اصلي و بخشهاي بيمارستاني بخصوص جهت همه بيماران بخش داخلي سفره هفت سين چيديم .

1/1/88 شنبه ضمن بازديد از كليه بخشها و تبريك سال نو به همه پرسنل همراه با مديريت محترم بيمارستان و سوپروايزر بيمارستان برنامه پذيرايي با شكلات را نيز داشتيم .

1/1/88 شنبه همزمان با شروع سال جديد برنامه جشني به مناسبت سال نو براي بيماران كليه بخشها در محل سالن آمفي تئاتر برگزار كه ضمن پذيرايي از كليه بيماران هدايايي بعنوان عيدي تقديم عزيزان شد .

تصاوير بيشتر اين مراسم

3/1/88 برگزاري جشن جهت بيماران بخش داخلي و توسط گروه ستاره ها ، همراه با عروسك گرداني وآهنگهاي كودكانه كه پذيرايي و هدايايي در خاتمه به تمامي بيماران اين بخش اهداء گرديد .

4/1/88 برنامه بازديد از بخشهاي داخلي و جراحي توسط گروه 5 نفره از دانشجويان كه ضمن عيادت از بيماران و اهداء هدايايي به اين عزيزان ، پذيرايي از بيماران و همراهان آنان نيز داشتند .

قابل ذكر است در كليه مراسم و برنامه ها عكسهايي از بيماران نيز گرفته شد .

30/1/88 به مناسبت روز آزمايشگاه حضور همراه مديريت ، حراست و سوپروايزر در محل آزمايشگاه همچنين تقدير از زحمات اين عزيزان هدايايي بعنوان يادبود به پرسنل اين واحد اهدا گرديد .

31/1/88 جهت فوت پدر خانم بني هاشم و خانم حامد حيدري و خانم حيدريان نوشتن تراك و زدن پرده تسليت و حضور در محافل و برنامه هايشان