عملرد ارديبهشت 88

عملكرد ارديبهشت ماه واحد روابط عمومي در سال 1388

7/2/88 برنامه بازديد جناب سرهنگ جعفري و هيات همراه از كليه بيماران بستري در بيمارستان از جمله بخش داخلي و اهداء هدايايي به اين كودكان

7/2/88 برنامه نوشتن پرده و تراك جهت فوت فرزند دلبند يكي از همكاران ( پزشكان ICU ) و شركت در مجلس اين عزيز از دست رفته به همراه رياست و جمعي از پرسنل بيمارستان

7/2/88 هماهنگي با عكاس روزنامه خراسان جهت گرفتن عكس از بخشهاي بيمارستان جهت چاپ در روزنامه بمناسبت روز پرستار

9/2/88 شايد شاخص ترين برنامه اين مركز در سال 88 كه به نوعي انعكاس جهاني داشت كارگاه دو روزه شكاف لب و شكاف كام بود كه بصورت ويدئويي همزمان جهت جمع كثيري از اساتيد و پزشكان بيهوشي و جراحان كه در اين كارگاه حضور داشتند پخش مي شد ، عمل جراحي توسط پروفسور جان ميرا استاد دانشگاه هاروارد آمريكا انجام گرفت كه اين كارگاه به همت وياري دانشگاه علوم پزشكي ، دانشگاه آزاد اسلامي و بيمارستان دكتر شيخ تشكيل شد. قابل ذكر است در اين دو روز شش عمل شكاف لب ، شكاف لب دو طرفه ، شكاف كام نرم و شكاف كام سخت با موفقيت انجام شد .

تصاوير بيشتر اين مراسم

13/2/88 جشن روز پرستار بمناسبت ميلاد حضرت زينب كبري و همچنين جشن جهت پرسنل خدماتي بمناسبت روز جهاني كارگر را در محل سالن آمفي تئاتر برگزار كرديم كه ضمن تبريك اين روز توسط آقاي دكتر معلمي مديريت محترم ، جمعي از اساتيد نيز با حاضر شدن در پشت تريبون اين رو.ز بزرگ را به پرسنل تبريك گفتند كه در خاتمه با مديحه سرايي در وصف حضرت زينب (س) و پذيرايي از پرسنل به پايان رسيد . لازم به ذكر است بمناسبت مقام والاي حضرت زينب ( س ) و قدرداني از زحمات اين عزيزان هدايايي به رسم يادبود به اين عزيزان اهداء گرديد .

تصاوير بيشتر اين مراسم

17/2/88 روز اسناد و مدارك پزشكي و در اين روز جلسه اي با همه همكاران بخش اسناد و ترخيص پذيرش برگزار گرديد كه در اين جلسه ضمن تشكر از زحمات اين عزيزان جناب آقاي دكتر معلمي مواردي را هم جهت دقت بيشتر در اين خصوص ذكر نمودند و در اين جلسه بعضي از پرسنل با عنوان نمودن راهكارهاي بهتر سعي در بهتر ارائه دادن خدمات شدند . در پايان به همه عزيزان بعنوان يادبود هدايايي اهدا گرديد.