عملرد خرداد 88

عملكرد واحد روابط عمومي در خرداد 88

دوشنبه 11/3/88 عيادت از همكار محترم سركار خانم صدر در بيمارستان سينا به همراه جمعي از پرسنل

دوشنبه 11/3/88 برپايي جلسه بسيج در نمازخانه بيمارستان و ارائه راهكارهاي بهتر براي مراسم وفات بنيانگذارجمهوري اسلامي ايران

پنج شنبه 15/3/88 زدن پرده تسليت ، پرچم مشكي ، راه اندازي نمايشگاه كتاب به همين مناسبت و پخش سرودهاي انقلابي در همين راستا .

جمعه 16/3/88 زدن پرده قيام 15 خرداد

سه شنبه 19/3/88 برگزاري سمينار علمي شير مادر با حضور متخصصين نوزادان ، كارشناسان مامايي برگزار گرديد كه دبير علمي اين سمينار سركار خانم دكتر خاتمي و دبير اجرايي ان جناب آقاي دكتر سيديبودند . اين سمينار بمدت سه روز از 19/3/88 تا 21/3/88 ادامه داشت كه خبر ساعت 22:45 اين برنامه را پخش نمود .

تصاوير بيشتر اين مراسم

21/3/88 نوشتن پرده تسليت بمناسبت فوت مادر همكار گراميتان سركار خانم حسيني مود

24/3/88 حضور در راهپيمايي جشن ميلاد حضرت زهرا ( س ) از ميدان برق به سمت حرم مطهر حضرت رضا ( ع ) با جمعي از پرسنل بيمارستان .

24/3/88 توزيع 360 سري كتاب شهر ( طنز ) بمناسبت تولد حضرت زهرا ( س ) .

24/3/88 فرستادن پيامك تبريك ميلاد حضرت زهرا ( س ) بمناسبت ميلاد ان بانوي بزرگوار براي همه همكاران بيمارستاني .

25/3/88 ديدار با جناب سرهنگ جعفري رئيس راهنمايي بابت تشكر از حضورشان در بيمارستان و اهداء لوح سپاس

ديدار با مدير هنرستان رأفتي و تشكر از حضورشان در بيمارستان و اهداء لوح سپاس

تصاوير بيشتر اين مراسم