عملكرد مرداد 88

عملكرد واحد روابط عمومي در مرداد 88

شروع مرداد همزمان با شروع ماه شعبان المعظم است كه اعياد بسياري راداراست از جمله تولد حضرت مهدي

4 مرداد : ولادت امام حسين و 5 مرداد : ولادت حضرت ابوالفضل و روز جانباز و 6 مرداد : ولادت امام زين العابدين كه به مناسبت ولادت اين بزرگئاران هر روز از پرسنل و بيماران و همراهيان پذيرايي و پلاكارد تبريك ولادت نصب گرديد .

12 مرداد : نصب تراكت و پرده مناسبت ولادت حضرت علي اكبر و روز جوان در بيمارستان

15 مرداد : پذيرايي از كليه همكاران ، بيماران و همراهيان بيمار و زدن پرده ولادت حضرت مهدي ( عج ) و برگزاري جشن جهت كليه بيماران بخش ها همراه با بازيهاي كودكانه ، شعر ، قصه ، صندوق آرزوها در بخش داخلي و در خاتمه به همه بيماران ضمن پذيرايي ، هدايايي به مناسبت تولد حضرت صاحب الزمان اهداء گرديد .

تصاوير بيشتر اين مراسم

16 مرداد : پذيرايي مجدد از همكاران و بيماران و همراهيان آنان به مناسبت روز تولد حضرت قائم ( عج )

17 مرداد : جلسه پزشكي - پرستاري و پرسنل بخش را در جهت رفاه پرسنل برگزار كرديم .

هماهنگي جهت استفاده از استخر ثامن در بزرگمهر ، سرزمين عجايب ، پارك ملت و كوهستان پارك شادي و برنامه ريزي گهر باران جهت همكاران از جمله برنامه هاي رفاهي اينم ماه بوده است