عملكرد شهريور 88

عملكرد واحد روابط عمومي در شهريور 88

همزمان با شروع شهريور حلول ماه مبارك رمضان –ماه بركت و رحمت الهي را پيش رو داشتيم و در رابطه با اين ماه پرده تبريك ماه رمضان رانصب كرده – تهيه تراك از سخنان امامان و بزرگان دين در رابطه با اين ماه پر فيض و نصب در بردها و تهيه ساعت الليل و به همه بخشها و واحدها تقديم كرديم .

02/06/88 باز كردن صندوقهاي طرح تكريم( سه ماهه دوم ) و رسيدگي به انتقادات و پيشنهادات مطرح شده .

07/06/88 تهيه بسته هاي تبركي به نيت تبرك از حرم ثامن الحجج علي ابن موسي الرضا ( ع ) و توزيع در بخش داخلي جهت بيماران اين بخش .

14/06/88 مصادف با نيمه ماه مبارك رمضان ولادت امام حسن مجتبي (ع) و روز اكرام نصب پرده ولادت و پذيرايي از همه پرسنل –بيماران و همراهيان با شيريني (زولبيا ) بمناسبت ميلاد امام حسن ( ع) .

20/06/88 نصب پرده شهادت حضرت علي ( ع) بمنا سبت شهادت آن امام همام .

22/06/88 همزمان با بيست و سوم ماه مبارك رمضان به پاس مهربانيها و نوازشهاي ان حضرت و دلجوئي از بيماران به كليه بيماران بخش داخلي هدايائي توسط يكي از بانيان خير اهداء گرديد .

28/06/88 بمناسبت روز قدس و حمايت از آوارگان فلسطين اشغال شده شركت در راهپيمائي و نماز دشمن شكن جمعه را با عده كثيري از همكاران داشتيم .

قابل ذكر است در اين ماه برنامه هاي رفاهي از جمله كوهستان پارك شادي – پارك ملت – سرزمين عجايب و استخر جهت همكاران تهيه نموديم .

باتوجه به نزديك شدن به ارزشيابي بيمارستان