عملكرد آذر 88

عملكرد واحد روابط عمومي در آذر 88

4/ 9 چهار شنبه شهادت امام محمد باقر(ع) زدن پرده تسليت به ورودي بيمارستان

تصاويري از اين بازديد

7/9 برنامه جشن بمناسبت عيد قربان و پذيرايي از پرسنل و زدن پرده تبريك عيد قربان .

13/9 برنامه جشن عيد غدير خم ،زدن پرده تبريك عيد و پذيرايي از پرسنل و همراهيان بيمار و دادن هدايا به بيماران توسط يكي از خيرين سادات .

23/9 با توجه به هفته پ‍ژوهش مصاحبه با آقاي دكتر حميد رضا كياني فر بعنوان پژوهشگر برتر سال 87 در محل كتابخانه بيمارستان .

24/9/ سه شنبه مراسم توديع آقاي دكتر منوري و معارفه آقاي دكتر ابراهيمي مدير جديد روابط عمومي دانشگاه در سالن جرجاني .

25/9/ جشن بازنشستگي تعدادي از همكاران كه به افتخار باز نشستگي نائل شده اند و توديع آقاي دكتر علمداران رياست پيشين بيمارستان كه بعد از سخنراني آقاي دكتر سعيدي رياست بيمارستان هدايائئ به عزيزان جهت يادبود اهدا گرديد .

تصاويري بيشتر

26/9 جشن شب چله : با توجه همزماني شب چله با سوم ماه محرم بر آن شديم تا خاطره اي از طولاني ترين شب سال براي بيماران كوچكمان به يادگار بگذاريم بر اين اساس ضمن ميوه آرايي و تزيين سالن با برنامه هاي شعر خواني ،مسابقه و اهدا جوايز جشني بر پا نموديم تعدادي عكس يادگاري نيز از بچه ها گرفته شد

تصاوير بيشتر اين مراسم

28/9 شنبه با آغاز ماه محرم قرائت زيارت عاشورا در محل نماز خانه بيمارستان .