عملكرد روابط عمومي در فروردين 89

عملكرد واحد روابط عمومي در فروردين 89

ضمن جشن و شادي و سرور كودكان مسابقه اي نيز براي اين عزيزان در نظر گرفته شد كه در خاتمه هدايايي به اين كودكان بيمار نيزاهدا گرديد

تصاوير جشن - سفره هفت سين

1/1/89 يكشنبه طبق سنوات گذشته با شروع سال جديد برنامه بازديد از كليه بخش هاي بيمارستان با حضور آقاي دكتر معلمي مديريت محترم بيمارستان و سوپر وايزر و تعدادي از مسئولين واحدها انجام گرفت كه ضمن تبريك سال نو و آرزوي سالي همراه با موفقيت به يكايك همكاران شيفت با بسته هاي شكلاتي كه تهيه شده بود ، كام همكاران نيز شيرين شد.

تصاوير مراسم

19/1/89 به مناسبت سالروز سردار شهيد صياد شيرازي و يادي از شهداي گمنام در محل جبر النور كوهسنگي به همراه جمعي از همكاران بسيجي و بعد از خواندن فاتحه اي براي اين عزيزان و پذيرايي به محل اداره برگشتيم .

30/1/89 بمناسبت بزرگداشت مقام پرستار و تقدير از زحمات بي شائبه اين عزيزان با هماهنگي هاي انجام شده تعداد 17 نفر از پرستاران ضمن بازديد از موزه هايو اماكن مقدسه حضرت رضا (ع) و صرف نهار در مهمانسراي حضرت انتخاب گرديدند .

31/1/89 سالروز ميلاد حضرت زينب ( س ) وبزرگ پرستار دشت كربلا و روز پرستار و قدرداني از زحمات اين وارثان و آموزشي شدن بيمارستان ، برنامه پذيرايي از همه همكاران بيمارستان و همچنين زدن تراكت و پرده تبريك ميلاد

تصاويري از اين جشن

31/1/89 به مناسبت روز پرستار ، برنامه جشني در اتاق عمل جهت قدرداني از همكاران اين واحد و همچنين برنامه جشني در بخش نفرولوژي و هماتولوژي جهت قدرداني از زحمات اين عزيزان برگزار گرديد .

تصاويري از اين جشن

برگزاري جشني در بخش دياليز توسط يكي از بيماران دياليزي و دادن هدايايي از اين بيمار به پرستاران بخش