عملكرد ارديبهشت 89

عملكرد واحد روابط عمومي در ارديبهشت 89

7/2/89 يرگزاري كلاس iso 9001 براي كليه مسئولين واحدها جهت ارتقا سطح كيفي با تدريس آقاي دكتر مظفري به مدت دو روز

8/2/89 حضور معاون محترم مالي اداري شركت نفت در دفتر رياست به جهت كمك در گسترش بخش icu .

تصاوير بازديد

11/2/89 روز جهاني كار و كارگر در برنامه اي كه به همين منظور تدارك ديده شده بود ضمن پذيرائي به كليه عزيزان هدايائي به رسم ياد بود اهدا گرديد اين برنامه كه با حضور مديريت، حراست و مسئولين شركتها در سالن آمفي تئاتر برگزار گرديد ساعت 11 ظهر با صلوات به پايان رسيد .

تصاوير مراسم

12/2/89 ديدار از اعضاء هيئت علمي با چند شاخه گل بمناسبت بزرگداشت روز معلم و گرفتن چند عكس از همكاران.

20/2/89 برگزاري كلاس اتوماسيون اداري دانشگاه جهت كليه همكاران و مسئولين واحدها.

28/2/89 نوشتن پرده تسليت بمناسبت فوت پدر آقاي دكتر جعفري.

29/2/89 جلسه پيوند اعضاء با حضور آقاي دكتر فيضي زاده ،آقاي دكتر مدبر ،آقاي دكتر هيرادفر ،آقاي دكتر معلمي و خانم دكتر جودي در محل دفتر رياست .