عملكرد خرداد 89

1. 3/2 : نوشتن پرده تسليت و زدن تراك بمناسبت فوت پدر همكار گراميمان خانم هنرور از همكاران بخش ICU

2. 3/10 :گردهمايي مسئولين روابط عمومي هاي تابعه دانشگاه علوم پزشكي همراه مديران مراكز جهت بررسي مشكلات پيرامون برنامه هاي روابط عمومي ها.

3. 3/12 :شركت در مراسم بيست و يكمين سال ارتحال امام خميني بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران همراه با پرسنل دانشگاه علوم پزشكي با تعدادي از همكاران .

4. 3/17 :شروع ثبت نام مجموعه گهرباران از همكاران بيمارستان به جهت تعطيلات تابستاني .

5. 3/19 :جلسه داروخانه بيمارستان با حضور نمايندگان غذا و دارو ،اداره بازرسي ، كميته فني بازرگاني ، حراست دانشگاه و رياست و مديريت و حراست بيمارستان در محل دفتر رياست .

6. 3/24 :زدن پرده ميلاد ا مام محمد باقر (ع) و پذيرائي از همكاران و همراهيان بيماران با شيريني .

7. 3/29 :شروع ثبت نام جشنواره قراني از همكاران جهت حضور در مسابقات قراني خانواده دانشگاه .

8. 3/30 : نوشتن پرده تسليت و زدن تراك بمناسبت فوت مادر همكار كراميمان خانمم اكبري از همكاران بخش جراحي .