عملكرد تير89

عملكرد تير 89

1: برگزاري دومين دوره كلاسهاي ايزو 9001 براي كليه همكاران اداري ،پرستاري ، مسئولين واحدها جهت ارتقاء مديريت به مدت 2 روز از ساعت 13-8 توسط آقاي دكتر مظفري انجام گرفت .

2: زدن پرده و بمناسبت ميلاد امام محمد باقر (ص).

5: زدن پرده ولادت مولود كعبه ، امام مهربانيها حضرت علي (ص) و همچنين نصب بخشي از خطبه هاي آن حضرت در بردهاي بيمارستا ن و پذيرايي از پرسنل و همراهان بيمار.

10: برگزاري جشن مولود كعبه ، حضرت علي (ع) و تقدير از پرسنل زحمتكش مددكاري همراه جمعي از بيماران ، همكاران و حاج آقاي اسدي نماينده نهاد رهبري از دانشگاه . اين برنامه كه از ساعت 12-10 در سالن آمفي تئاتر برگزار گرديد با اهداي هدايايي به مددكاران بيمارستان به پايان رسيد.

تصاوير اين مراسم

12: برنامه نشست آقاي دكتر عبدي مديريت جديد بيمارستان در دفتر رياست با حضور جمعي از مسئولين واحدها و سرپرستارها .

15 : جلسه ستاد شاهد و ايثار گر در محل دفتر رياست با حضور سركار خانم دكتر خدادادي مدير ستاد شاهد و ايثار گر

تصاوير اين مراسم

24 : بازديد پزشكان فوق تخصص جراحي از بخش هاي بيمارستان و بخش جراحي جهت فلوي بخش جراحي

تصاويري از بازديد - تصاوير جلسه برگزار شده

24 : گراميدات ولادت امام حسين (ع ) و روزپاسدارو زدن پرده و پذيرايي از همكاران به همين مناسبت

25 : گراميداشت ولادت حضرت ابوالفضل ( ع ) و روز جانباز و زدن پرده وپذيرايي از همكاران به همين مناسبت .

26 : گراميداشت ولادت حضرت امام زين العابدين ( ع ) كه پرده ولادت و پذيرايي از پرسنل انجام پذيرفت