عملكرد مرداد 89

عملكرد روابط عمومي بيمارستان دكتر شيخ در مرداد ماه 89

سه شنبه 05/05/89 روز ميلاد حضرت مهدي (عج) برنامه عيادت از بيماران بستري در بيمارستان با حضور جناب آقاي دكتر عبدي مديرمحترم بيمارستان و جمعي از مسئولين واحد ها در ساعت 10 صبح انجام گرفت . اين برنامه كه تا ساعت 12 به طول انجاميدهمراه با پخش شيريني و اهداء هدايائي به كودكان بيمار بود .

لازم به ذكر است : همزمان در روز ميلاد حضرت مهدي (عج) گروهي از ستاد تبليغات حوزه علميه قم نيز از بيماران بستري در بيمارستان عيادت و دلجويي بعمل آوردند

تصاوير اين مراسم

يكشنبه 17/05/89 فوت همسر همكار گراميمان سركار خانم دكتر قربانيان و نوشتن پرده تسليت وتراك جهت همدردي با ايشان.

چهارشنبه 20/05/89 برگزاري جلسه بسيج جهت كليه همكاران عادي و فعال در محل نمازخانه بيمارستان وبرنامه ريزي جهت ماه مبارك رمضان و توسعه برنامه هاي بسيج .

پنج شنبه 21/05/89 با توجه به آغاز ماه مبارك رمضان اهداء سبد كالا در قالب برنج و روغن به پرسنل شركتي با همياري و همكاري پزشكان و اساتيد محترم .

دوشنبه 25/05/89 فوت ناباورانه ( ريحانه جان ) دختر همكار عزيزمان سركار خانم پيكاني و نوشتن پرده تسليت وتراك جهت همدردي با ايشان.

شنبه 30/05/89 وفات حضرت خديجه كبري (س) و زدن پرده تسليت اين بانو بزرگوار.