عملكرد شهريور89

عملكرد روابط عمومي بيمارستان دكتر شيخ در شهريور ماه 89

يكم شهريور ماه : سالروز گراميداشت دانشمند و طبيب نامدار ايران ،شيخ الرئيس ابوعلي سينا ( روزپزشك ) و قدرداني از پزشكان زحمتكش اين مركزدر دفتر رياست با صحبتهاي استاد ارجمند جناب آقاي دكتر خوارزمي وجمعي از پزشكان در خصوص كار و مسئوليت اين عزيزان و اهداء هدايايي همراه با لوح تقدير بعنوان يادبود.

تصاوير اين مراسم

روز چهارم شهريورماه : در ايام هفته دولت روز كارمند نامگذاري گرديده كه ضمن گراميداشت خاطره بزرگواراني چون شهيدرجايي و شهيدباهنرهدايايي به همكاران اداري اهداء گرديد.

روز هفتم شهريور ماه : همزمان با شروع شبهاي قدر وضربت خوردن حضرت علي (ع ) و شهادت آن امام همام (ع ) زدن پرده شهادت در ورودي بيمارستان وتراك تسليت در بوردهاي بيمارستان .

دوازدهم شهريور ماه :آخرين جمعه ماه مبارك رمضان همراه با فرمانده بسيج و مسئول حراست بيمارستان و جمعي از همكاران واحدهاي مختلف اين مركز با شركت در راهپيمايي روز جهاني قدس ضمن حمايت از مردم ستمديده فلسطين انزجار خود را از اشغالگران اعلام نموديم .

نوزدهم شهريور ماه : روز عيد فطر و زدن پرده ، تراك تبريك و پذيرايي از كليه همكاران در بيمارستان .

بيست و سوم شهريور ماه : بازديد تعدادي از اساتيد وزارتخانه از بخش نفرولو‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ژي به جهت اپرو شدن اين بخش .

تصاوير اين مراسم

بيست و پنجم شهريور ماه : همزمان با شروع مهرماه و آغاز بازگشايي مدارس بازديد تعدادي از خيرين از بيماران بستري در بخشهاي بيمارستان و اهداء لوازم التحرير به اين عزيزان .

تصاوير اين مراسم

سي و يكم شهريور ماه :آغاز جنگ تحميلي وهفته دفاع مقدس وبرپايي نمايشگاه كتاب وعكس در سالن اصلي بيمارستان ، پخش سرودهاي انقلابي در سالن بيمارستان .