عملكرد مهر89

عملكرد روابط عمومي بيمارستان دكتر شيخ در مهر ماه 89

يكشنبه 04/07/89 برگزاري جشن تولد براي بچه هاي بخش داخلي و دياليز كه اين برنامه بصورت ادواري جهت بيماران بستري در بيمارستان برگزار ميگردد .

تصاوير اين مراسم

دو شنبه 12/07/89 شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) و زدن پرده شهادت و تهيه تراكهايي ازاحاديث ايشان و نصب در بورد هاي اطلاع رساني .

چهار شنبه 14/07/89 فوت پدر همكار محترممان سركار خانم نوروزي ،آماده نمودن پرده تسليت و تهيه تراك جهت مراسم ايشان .

جمعه 16/07/89 همزمان با روز جهاني كودك برنامه بازديد از بخشهاي بيمارستان و اهداي هدايايي به همين مناسبت به همه كودكان بستري در بخش .

تصاوير اين مراسم

شنبه 17/07/89 ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر زدن پرده و تراك ميلاد .

20 /07/89 با توجه به دهه مباركه كرامت برنامه جشني با حضور رياست ،مديريت و بيماران بستري در بخشها و همراهانشان در محوطه بيمارستان برگزار گرديد كه ضمن مراسم مولودي خواني ،با پرواز 88 بادكنك سفيد به نيت امام هشتم و شفاي بيمارانمان فضاي روحاني به برنامه داده شد .در اين مراسم مادران خسته دل با پرواز دلهايشان به سوي حرم مطهر خواستار شفاي همه گنجشكهاي پر وبال شكسته اين مرز وبوم شدند ضمن اينكه در پايان مراسم هدايايي به بيماران داده شد .

تصاوير اين مراسم

28/07/89 روز ولادت حضرت رضا (ع) برنامه اي در سالن آمفي تئاتر براي پرسنل برگزار گرديد كه ضمن سخنراني حاج آقاي رضوي نسب و مولودي خواني در مورد حضرت رضا (ع) از همه پرسنل پذيرايي بعمل آمد.