عملكرد آبان 89

عملكرد روابط عمومي بيمارستان دكتر شيخ در آبان ماه 89

با توجه به برگزاري دوسالانه جشنواره علمي تحقيقاتي كودكان سرور بيمارستان دكتر شيخ امسال هم طبق سنوات قبل در روزهاي 19 و 20 آبان در هتل پرديسان با نام كودك و آينده / اميدها و چالش ها .كودك سالم – جامعه سالم با حضور بيش 115 متخصص و فوق تخصص كودكان و نوزادان به عنوان سخنران و 169 عدد پوستر پذيرفته و بيش از 300 نفر شركت كننده برگزار گرديد. لازم بذكر است متخصصين فراواني از جمله استاد معين از آمريكا و دكتر گوپنا از آلمان از جمله ميهمانان اين جشنواره بودند.

تصاوير اين مراسم

26/08/89 با توجه به عيد سعيد قربان زدن پرده تبريك عيد به ورودي بيمارستان و برنامه پذيرايي از پرسنل و بيماران