عملكرد آذر89

عملكرد روابط عمومي بيمارستان دكتر شيخ در آذر ماه 89

3/9/89 چهارشنبه : همزمان با آغاز عيد سعيد غدير خم افتتاح پروژه هاي ساختماني بيمارستان و بخشهاي ICU و سالن انتظار درمانگاه را كه با همت مسئولين محترم وزارت نفت ساخته شده بود انجام گرفت در اين برنامه كه مسئولين استانداري و رياست و معاونين دانشگاه نيز حضور داشتند ضمن سخنراني جناب آقاي دكتر سعيدي و يكي از مسئولين وزارت نفت از همت بالاي عزيزاني كه در اين برنامه ياري رسانده بودند تقدير گرديد .

تصاوير اين مراسم

4/09/89 پنج شنبه : عيد سعيد غدير خم ، عيد ولايت وامامت زدن پرده عيد و پذيرايي از بيماران و همكاران محترم .

7/9/89 يكشنبه :برنامه جشن تولد براي بيماران بخش داخلي (هماتولوژي ) و دياليز كه در اين ماه تعداد كودكاني كه همزمان با ماه تولدشان بود 15 نفر بودند كه در طي جشن و فوت كردن شمع و برش كيك كادوهايي به رسم خاطره هاي ماندگار به اين گلهاي زيبا تقديم گرديد .

تصاوير اين مراسم

14/09/89 يكشنبه : با توجه به برگزاري جشنواره كودكان سرور در آبانماه 89 و ساخت وساز پروژه هاي بيمارستاني، برنامه تقديرو اهداء لوح از همكاراني كه زحمت كشيده بودند از جمله همكاران دانشگاه ، روابط عمومي دانشگاه و ساير همكاران بيمارستان.

16/9/89 سه شنبه : همزمان با آغاز ماه محرم برنامه قرائت زيارت عاشورا و ذكر مصيبت امام حسين (ع) را در نمازخانه بيمارستان انجام داديم اين برنامه كه از ساعت 30/8 تا 9 بطول مي انجاميد تا پايان دهه اول محرم ادامه داشت .

30/9/89 سه شنبه : طولاني ترين شب سال را در كنار بيماران كوچكمان طوري شروع كرديم كه شايد بتوان از دردهاي هميشگي شان ثانيه اي كاست ، هرچند به خاطر همزماني با ماه محرم جشني بر گزار نكرديم اما با ميوه آرايي و تقديم كارت تبريك شبي خاطره انگيز را براي اين عزيزان رقم زديم .

تصاوير اين مراسم

از درمانگاه آب درماني تا مركز پزشكي فوق تخصصي كودكان دكتر شيخ ديروز درمانگاه شماره2 يكي از مراكزي بود كه تنها بيماريهاي واگيردار و بيماراني كه به نوعي نيازبه آب درماني و سرم درماني داشتند ، به اين مركز مراجعه مي نمودند . از بيماران گاستروآنتريتي گرفته تا سرماخوردگي وپنوموني و...،نه خبر از شيمی درمانی و ICUبود و نه از بخش جراحی و اتاق عمل .فضای درمانگاه سالني يكپارچه بود كه تخت هاي بيماران در آن چيده شده و گاه شبها پزشكي هندي بيماران را معالجه و درمان مي كرد.امروز مركز پزشكي فوق تخصصي كودكان سرور تنها مركزي است كه نه فقط در شهرستان مشهد و استان خراسان بلكه در شرق كشور مشغول ارايه خدمات تخصصي و فوق تخصصي به كودكان و نوزادان مي باشد. اين مركز امروز با امكانات و تجهيزات روز ، پزشكان ، متخصصان و فوق تخصصان زبده ، بخشهاي تخصصي و فوق تخصصي و امكانات كلينيكي و پاراكلينيكي بطور شبانه روزي مشغول فعاليت است . درمانگاه شماره 2 امروز مركزي است كه بعنوان يك بيمارستان درجه يك با پرسنلي دلسوز درحال ارايه خدمات است و نه تنها بعنوان يك مركز درماني كه بعنوان يك مركز آموزشي فرزندان اين ميهن را كه در آينده سرمايه ها و پزشكان متخصص اين مرزوبوم مي باشند را در خود پرورش مي دهد . بيمارستان دكتر شيخ ، يك مركز فوق تخصصي اطفال 150 تخت خوابي ميباشد كه شامل : ....