عملكرد آذر89

عملكرد روابط عمومي بيمارستان دكتر شيخ در آذر ماه 89

3/9/89 چهارشنبه : همزمان با آغاز عيد سعيد غدير خم افتتاح پروژه هاي ساختماني بيمارستان و بخشهاي ICU و سالن انتظار درمانگاه را كه با همت مسئولين محترم وزارت نفت ساخته شده بود انجام گرفت در اين برنامه كه مسئولين استانداري و رياست و معاونين دانشگاه نيز حضور داشتند ضمن سخنراني جناب آقاي دكتر سعيدي و يكي از مسئولين وزارت نفت از همت بالاي عزيزاني كه در اين برنامه ياري رسانده بودند تقدير گرديد .

تصاوير اين مراسم

4/09/89 پنج شنبه : عيد سعيد غدير خم ، عيد ولايت وامامت زدن پرده عيد و پذيرايي از بيماران و همكاران محترم .

7/9/89 يكشنبه :برنامه جشن تولد براي بيماران بخش داخلي (هماتولوژي ) و دياليز كه در اين ماه تعداد كودكاني كه همزمان با ماه تولدشان بود 15 نفر بودند كه در طي جشن و فوت كردن شمع و برش كيك كادوهايي به رسم خاطره هاي ماندگار به اين گلهاي زيبا تقديم گرديد .

تصاوير اين مراسم

14/09/89 يكشنبه : با توجه به برگزاري جشنواره كودكان سرور در آبانماه 89 و ساخت وساز پروژه هاي بيمارستاني، برنامه تقديرو اهداء لوح از همكاراني كه زحمت كشيده بودند از جمله همكاران دانشگاه ، روابط عمومي دانشگاه و ساير همكاران بيمارستان.

16/9/89 سه شنبه : همزمان با آغاز ماه محرم برنامه قرائت زيارت عاشورا و ذكر مصيبت امام حسين (ع) را در نمازخانه بيمارستان انجام داديم اين برنامه كه از ساعت 30/8 تا 9 بطول مي انجاميد تا پايان دهه اول محرم ادامه داشت .

30/9/89 سه شنبه : طولاني ترين شب سال را در كنار بيماران كوچكمان طوري شروع كرديم كه شايد بتوان از دردهاي هميشگي شان ثانيه اي كاست ، هرچند به خاطر همزماني با ماه محرم جشني بر گزار نكرديم اما با ميوه آرايي و تقديم كارت تبريك شبي خاطره انگيز را براي اين عزيزان رقم زديم .