عملكرد بهمن 89

عملكرد روابط عمومي بيمارستان دكتر شيخ در بهمن ماه 89

سه شنبه 05/11/89: اربعين سالار شهيدان حضرت اباعبدا... (ع) ضمن زدن پرده اين روز ،مراسم قرائت زيارت عاشورا را در نماز خانه بيمارستان برگزار نموديم .

سه شنبه 12/11/89 : آغاز دهه فجر و جشن پيروزي انقلاب از جمله كارهاي استقبال دهه فجر تزيين سالنها ، بخش ها و ورودي بيمارستان همچنين پخش سرودهاي انقلابي در سالن اصلي بيمارستان و پذيرايي از همكاران بمناسبت روزهاي جشن و پيروزي .

چهار شنبه 13/11/89 : رحلت حضرت رسول (ص) و شهادت امام حسن مجتبي (ع) زدن پرده وتراك اين بزرگواران .

پنج شنبه 14/11/89 : غبار روبي مزار شهدا همراه جمعي از همكاران و شسن قبور اين شقايقهاي آراميده با اشك ديده و گلاب .

جمعه 22/11/89 : شركت در راهپيمايي دشمن شكن 22 بهمن و اثبات همبستگي مسلمانان به دشمنان دين و اسلام .

شنبه 23/11/89 : شهادت حضرت امام حسن عسگري (ص) زدن شهادت اين امام بزرگوار