عملكرد اسفند 1389

همزمان با اتمام سال 1389 برنامه هاي اين واحد در تدارك روزهاي ابتدايي سال 1390 ميباشد.

24/12/1389 سه شنبه : آوردن حاجي فيروز و عمو نوروزبا لباسهاي خاص خودشان به بيمارستان و اهدائ هدايايي به بيماران بخشها تا در حدودي اين شادي و شعف تسكين آلام براي اين عزيزان باشد .

تصاوير بيشتر از اين مراسم

29/12/89 يكشنبه : چيدمان سفره هفت سين در سالن اصلي بيمارستان و آماده شدن براي پيشواز سال جديد.

29/12/89 يكشنبه : زدن تراك هفت سين قراني در بردهاي بيمارستان.

29/12/89 يكشنبه : اهدائ تنگ و ماهي زنده و آماده كردن هفت سين به تعداد كل بيماران بخش داخلي و دياليز تا احساس آمدن سال نو را از نزديك داشته باشند.