عملكرد فروردين 90

01/01/90 برنامه برگزاري جشن سال نو جهت بيماران بستري در بخشها همراه با مسابقه واهدا هدايايي بمناسبت عيدي سال نو.

01/01/90 برنامه تبريك فرا رسيدن سال نو به همكاران شيفت در بيمارستان با حضور رياست ، مديريت ، رييس امور اداري ، مترون بيمارستان همراه با اهدا بسته هاي شكلات و گرفتن يادگاري عكس با همكاران.

تصاوير بيشتر از اين مراسم

18/01/90 همزمان با ميلاد با سعادت حضرت زينب (س) پرستار لاله هاي زخمي دشت كربلا جشن روز پرستار راجهت ارج نهادن به زحمات همكاران پرستاري برگزار نموديم ، در اين برنامه بعد ازصحبتهاي رياست بيمارستان جناب آقاي دكتر سعيدي و تبريك روز پرستار ،جناب آقاي دكتر بني هاشم رييس بخش داخلي بيمارستان و حاج آقاي اسدي نماينده رهبري در دانشگاه نيز ضمن تبريك سخناني ارائه دادند.در انتها به همكاران نمونه در حيطه پرستاري هدايايي به رسم يادبود اهدا گرديد.

تصاوير بيشتري از اين مراسم

20/01/90 بازديد كودكان خيريه گلستان علي از بيمارستان و تبريك روز پرستار به همكاران بيمارستان با اهدا شاخه گل .

21/01/90 بازديد كودكان مركز توانبخشي توان يابان از بيمارستان و تبريك روز پرستار به همكاران با اهدا شاخه گل.

31/01/90 روز تولد حكيم جرجاني و روز آزمايشگاه به همين مناسبت در محل آزمايشگاه با همكاران اين واحد و رياست و مديريت و مسئولين واحدها برنامه گردهمايي انجام گرفت كه به رسم يادبود هدايايي به همكاران اهدا گرديد..

تصاوير بيشتري از اين مراسم