عملكرد ارديبهشت 90

05/02/90 بازديد جناب مهندس پژمان شهردار محترم مشهد از بيمارستان و بخشهاي بستري و دادن قول مساعد جهت مساعدت بيماران .

تصاوير بيشتر از اين مراسم

12/02/90 بزرگداشت روز معلم و حضور در جمع اساتيد و اعضائ هيئت علمي بيمارستان كه ضمن تبريك و تشكر از زحمات اين عزيزان هدايايي به رسم يادبود به اين بزرگواران تقديم گرديد .

تصاوير بيشتر از اين مراسم

15/02/90 بمناسبت دهه فاطميه برنامه قرائت زيارت علشورا در نمازخانه بيمارستان در جمع همكاران همراه با پذيرايي صبحانه از حاضران.

18/02/90 برگزاري كلاس "تحول و تعالي دانشگاه " در سالن آمفي تئاتر با حضور استاد تقي زاده و مسئولين واحدها به مدت هشت ساعت .(از 8 صبح تا 4 بعدالظهر )

تصاويري از اين جلسات

21/02/90 برنامه تقدير از همكاران شركتي در قالب جشني به مناسبت روز كارگر و اهدائ هدايايي به اين عزيزان بمناسبت اين روز.

تصاوير بيشتر از اين مراسم

در اين ماه مادر دو تن از همكارانمان به رحمت خدا رفتند كه ضمن شركت در مراسم اين عزيزان عرض تسليت مجدد به آقاي خاكشور و خانم آسيابان را داريم .