عملكرد خرداد90

عملكرد خرداد 90

03/03/90 :ميلاد با سعادت حضرت زهرا (س) و هفته زن ، ضمن پذيرايي از كليه همكاران و زدن پرده ولادت و تراك از سخنان آن بانوي بزرگوار اهداي شاخه هاي گل به همكاران خانم شاغل در بيمارستان از طرف بسيج بيمارستان .

تصاوير بيشتر از اين مراسم

12/03/90 پنج شنبه :

مراسم قرائت زيارت عاشورا به مناسبت رحلت بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني( قدس سره شريف )

در نمازخانه يمارستان همراه با پذيرايي صبحانه از همكاران. زدن پرده رحلت آن امام راحل .

15/03/90 :يك شنبه

:زدن پرده بمناسبت قيام خونين 15 خرداد و زنده كردن ياد و خاطره روزهاي مبارزه عليه رژيم استبدادي طاغوت .

16/03/90: دوشنبه

شهادت امام علي النقي الهادي (ع) و زدن پرده شهادت آن امام بزرگوار .

18/03/90 چهارشنبه :

برگزاري كلاس خودارزيابي و تعالي سازماني جهت كليه همكاران در سالن آمفي تئاتر با حضور جناب آقاي غنچه بعنوان مدرس اين كلاس

23/03/90 دو شنبه :

ولادت امام محمد تقي ( جوادالائمه ) ضمن پذيرايي از همكاران محترم ، زدن پرده ولادت آن امام نيز انجام پذيرفت .

25/03/90 چهارشنبه :

برگزاري كلاس عفاف و حجاب براي همكاران بيمارستان در راستاي چگونگي و نوع پوشش در سالن آمفي تئاتر توسط مدرس سركار خانم كاظمي از دانشگاه

26/03/90 پنج شنبه :

همزمان با ولادت با سعادت حضرت علي (ع) بزرگ مددكار تاريخ اسلام برنامه تقدير ازهمكاران واحد مددكاري بيمارستان همراه با پذيرايي از همه پرسنل محترم و زدن پرده ولادت آن امام بزرگواردر ورودي اصلي بيمارستان .