عملكرد تيرماه 90

07/04/90 همزمان با شهادت امام موسي كاظم (ع) امام هفتم شهادت دكتر بهشتي و 72 تن از يارانشان زدن پرده شهادت امام وتراك در مورد زندگي آن حضرت در بردهاي بيمارستاني .

09/04/90 مبعث حضرت رسول (ع) ،پذيرايي از همه بيماران و همراهان با شيريني وزدن پرده تبريك و استفاده از تراك در بردهاي بيمارستان

14/04/90 آغاز ماه پر خير و بركت شعبان و ميلاد امام حسين (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) و حضرت سجاد (ع) كه نامگذاري شده بنام روز پاسدار و جانباز ضمن زدن پرده و تراك تبريك برنامه پذيرايي نيز از كليه همكاران و بيماران داشتيم .

21/04/90 روز جهاني عفاف و حجاب كه در اين روز راهپيمايي با حضور پر شورهمكاران خانم اين مركز از ميدان شهدا به سمت حرم مطهر رضوي انجام گرفت ،در اين راهپيمايي كه از ساعت 30/8 صبح شروع شد در حمايت از حجاب و عفاف شعارهايي سرداده شد و تا ساعت 30/11 ادامه يافت .

26/04/90 ميلاد حضرت مهدي (عج) و نيمه ماه مبارك شعبان ، در اين روز ميلاد مهدي مولود (عج) براي كودكان بستري در اين مركز بياد ماندني شد . در اين روز ضمن پذيرايي با شيريني از كليه همكاران و بيماران بستري در بخش هدايايي نيز به همه كودكان اهدا گرديد ،برق شادي در چشمان كودكان معصوم هنگام اهدا هدايا ديدني و بياد ماندني بود

ضمن اينكه در اين روز برنامه بازديد روحانيون حوزه علميه قم از بخشها همراه سرپرست بيمارستان و دلجويي از مادران بيماران نيز زينت بخش برنامه هاي بيمارستان بود اين بازديد كه حدود 2 ساعت بطول انجاميد ساعت 11 ظهر بپايان رسيد.

تصاويري از اين مراسم

29/04/90 برگزاري كنگره نفرولوژي در هتل پرديسان با حضور بيش از 300 متخصص داخلي و خارجي .اين كنگره كه به مدت سه روز ،و تا جمعه 31/04/90 ادامه داشت