عملكرد شهريور90

عملكرد شهريور ماه 90

01/06/90 روز پزشك برنامه دعوت از اساتيد و همكاران پزشك كه ضمن تبريك و تقديم لوح سپاس، هدايايي به رسم ياد بود تقديم اين بزرگواران گرديد.

04/06/90 همزمان با آخرين جمعه ماه مبارك رمضان با گروه كثيري از همكاران در راهپيمايي روز جهاني قدس شركت كرده وحضور هميشگي خودمان را در صحنه به نمايش گذاشتيم .

05/06/90 همزمان با آغاز هفته دولت و زدن پرده در ورودي اصلي بيمارستان هدايايي به رسم ياد بود به كليه همكاران اداري تقديم گرديد.

07/06/90 برگزاري جشن نشاط رمضانه جهت كودكان بستري دربخشها با همكاري گروه تبليغي – فرهنگي نسيم رضوان قم در سالن آمفي تئاترهمراه با مسابقات متنوع و اهدا هدايايي به كليه كودكان .

تصاوير بيشتر از اين مراسم

09/06/90 فرا رسيدن عيد سعيد فطر و پذيرايي از همكاران با شيريني و زدن پرده تبريك عيد در ورودي بيمارستان .

31/06/90 آغاز هفته دفاع مقدس و برگزاري برنامه هايي جهت پربار كردن اين هفته از جمله برنامه هاي مربوط به هفته دفاع مقدس و زدن پرده در ورودي بيمارستان .

تصاوير بيشتر اين مراسم

در اين ماه عموي آقاي دكترعبدي برحمت خدا رفتند كه ضمن تسليت به ايشان و زدن تراك و پرده تسليت از خداوند منان طلب مغفرت براي مرحوم را داريم .