عملكرد مهر 90

عملكرد مهر ماه 90

01/07/90 برگزاري نمايشگاه كتاب و ارائه كتاب با تخفيف 30 درصد جهت همكاران و همراهان بيمار بمدت يك هفته .

تصاويري از جشن دفاع مقدس

02/07/90 شهادت امام جعفر صادق (ع) و زدن پرده شهادت .

07/07/90 برگزاري بزرگداشت خانواده معزز شهدا هشت سال دفاع مقدس در روز خانواده و دفاع مقدس در سالن آمفي تئاتر تربيت و دعوت از اساتيدي كه بازگو كننده خاطرات آن دوران بودند و اهدا هدايايي به خانواده معزز اين عزيزان همراه با پذيرايي .

07/07/90 روز ميلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته كرامت و زده پرده ميلاد و پذيرايي از همكاران .

08/07/90 برگزاري تعاملات روابط عمومي و برپايي كلاس خبر نويسي در شيراز، با حضور همكاران روابط عمومي تابع دانشگاه علوم پزشكي مشهد همراه با همكاران روابط عمومي شيراز به مدت يك هفته .

15/07/90 برگزاري اولين كنگره تغذيه در نوزادان در تالار هاشمي نژاد بيمارستان امام رضا (ع) ، به مدت سه روز.

16/07/90 همزمان با روز جهاني كودك دومين روز برگزاري اولين كنگره بين المللي تغيه در نوزادان .

17/07/90 همزمان با ميلاد حضرت ثامن الحجج ،حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) ،اختتاميه كنگره تغذيه در نوزادان را داشتيم كه از همه شركت كنندگان با بسته هاي تبركي آن حضرت پذيرايي بعمل آمد.