عملكرد آبان ماه 90

03/08/90 برنامه تقدير از نيروهاي شركتي همراه با صبحانه كاري در رابطه با طرح تكريم كه در خاتمه به هر يك از عزيزيان هديه اي به رسم يادبود تقديم گرديد .

05/08/90 : حضور همكاران خانم بمناسبت هفته سلامت بانوان در اردو فرهنگي ،تفريحي مازندران در روز پنج شنبه 05/08/90 كه ضمن پذيرايي ميان وعده و ناهار از سخنان جناب حاج آقاي ..... بهره مند گرديديم .

14/08/90 برگزاري جلسه تعالي سازماني با حضور ارزشيابان دانشگاه جناب آقاي دكتر محدث و همكاران

15/08/90 همزمان با روز عيد قربان ،اهدائ هدايا به بيماران و زدن پرده عيد در ورودي بيمارستان .

16/08/90 برنامه صبحانه كاري با حضور پرسنل نگهباني و تاسيساتي در محل دفتر رياست ضمن بررسي مشگلات همكاران فضاي دوستانه اي براي صحبت و گفتمان بوجود آمد.

18/08/90 برنامه عيد غدير اهدائ هدايا در قالب بسته هاي فرهنگي شامل كتاب غدير – مدل نقاشي غدير – مداد رنگي – پمفلت آموزشي غدير –بسته هاي تبركي نمك و نبات از حرم مطهر شكلات

تصاويري از اين مراسم