عملكرد آذر ماه 90

همزمان با آغاز آذر ماه شروع ماه محرم الحرام را داشتيم كه با سياه پوش كردن در و ديوار و زدن پوستر به استقبال عاشورا رفتيم .

01/09/90 برگزاري صندلي گفتمان ديني پيرامون بحث هاي محرم و عاشورا در ورودي بيمارستان با همكاري حاج آقاي گروه تبليغاتي نسيم رضوان.

03/09/90 در ادامه هفته بسيج برنامه صبحگاه مشترك در محل اداره مركزي دانشگاه با حضور همكاران بسيجي بيمارستان از جمله رياست بيمارستان ومسئولين واحدها .

06/09/ 90همزمان با شروع ماه محرم الحرام ، برگزاري مسابقه حجاب و عفاف در نمازخانه بيمارستان با هماهنگي واحد بسيج ،دفتر رياست و واحد حراست بيمارستان برگزار گرديد .

06/09/90 همزمان با آغاز ماه محرم قرائت زيارتنامه عاشورا را هر روز در نماز خانه بيمارستان در دهه اول برگزار كرديم.ضمن اينكه حاج آقاي وحدت بين دو نماز پيرامون مسائل عاشورا سخناني بيان ميكردند.

15/06/90 برنامه گردهمايي براي كودكان بستري در بيمارستان در قالب تعزيه خواني ، مسابقه و اهدا جوايز باهمكاري حاج آقاي برهمن .

24/09/90 برنامه صبحانه كاري در دفتر رياست با همكاران مدارك پزشكي، واحد ترخيص و پذيرش و بررسي مشكلات كاري همكاران.

27/09/90 برنامه صبحانه كاري در دفتر رياست جهت همكاران حفاظت فيزيكي بيمارستان و بررسي نظرات و مشكلات آنان از نزديك.