عملكرد بهمن90

عملكرد بهمن ماه 90

10/11/90 برگزاري جلسه بسيج جهت ارائه راه كار براي باشكوه برگزار تر شدن دهه فجر

11/11/90 همزمان با آغاز دهه مبارك فجر تزئين وآذين بندي كليه سالنها ، بخشها و ورودي هاي اصلي بيمارستان .

15/11/90 آغاز تاج گذاري حضرت مهدي (ع) و پذيرايي با ميوه از كليه همكاران ،بيماران و همراهان بيمار.

16/11/90 برنامه گردهمايي همكاران بمناسبت حضور در راهپيمايي 22 بهمن در سالن آمفي تئاترهمراه با سخنراني جناب آقاي دكتر عبدي سرپرست بيمارستان و حاج خانم رضاپور فرمانده بسيج بيمارستان

16/11/90 اهدا هدايا به همكاراني كه در مسابقه عفاف و حجاب رتبه برتر را كسب كرده بودند در سالن آمفي تئاتربيمارستان.

22/11/90 شركت در راهپيمايي : در صبح طليعه فجر با وجود سرماي شديد و ريزش برف و باران همكاران بيمارستان دكتر شيخ با شكوهتر از سالهاي قبل در راهپيمايي 22 بهمن حضور پيدا كرده و سي و سومين بهار انقلاب را جشن گرفتن

22/11/90 راه اندازي ديزل ژنراتور و امحا زباله : همزمان با سالروز مبارك 22 بهمن و با توجه به گسترش بيمارستان ، دستگاه پرقدرت و پيشرفته ديزل ژنراتور بيمارستان راه اندازي و مورد استفاده قرار گرفت.