عملكرد اسفند ماه 90

04/12/90 روز سلامت مردان : در راستاي نام گذاري اين روز بعنوان روز سلامت مردان جلسه با همكارهاي آقا برگزار شده و راهكارهاي سلامت مطرح گرديد.

11/12/90 ولادت امام حسن عسگري (ع) : نوشتن فرمايشات حضرت در تابلو LCD و زدن پرده تبريك و اهدا هدايا به بيماران به مناسبت اين روز.

12/12/90 روز انتخابات : جمعه 12 اسفند ماه، همكاران بيمارستان دكتر شيخ حماسه اي ديگر آفريدند .در روز جمعه 12 اسفند همه همكاران بيمارستان دكتر شيخ با توجه به شيفت كاري پاي صندوق راي سيار حاضر شده و پر شور تر از قبل راي خود را به صندوقها انداختند. لازم بذكر است در كنار همكاران ، همراهان بيمار نيز حضور پرشور داشته و اين برنامه نزديك به دو ساعت بطول انجاميد .

13/12/90 وفات حضرت معصومه (س) : زدن پيام تسليت به اين مناسبت و نمايش در تابلو الكتريكي.

15/12/90 : روز درختكاري : با جمع كثيري از همكاران در ستاد مركزي دانشگاه حاضر شده و همراه ديگر همكاران بيمارستانها نهال درختي بر زمين نشانديم.

23/12/90: آمدن حاجي فيروز : برنامه هاي شاد و مفرح برگزاري جشن و سرور ،آمدن حاجي فيروز ، تزئين و نقاشي سالنها گل لبخند را به لبان يكايك كودكان بستري در بخشها نشانده است .يكي از اين برنامه هاي شاد آمدن حاجي فيروز با لباس قرمز و صورت سياه و اهداي هدايا به بيماران بستري در بخشها است كه توسط گروه جمعيت امام علي بصورت افتخاري انجام پذيرفت .لازم بذكر است اين برنامه كه از ساعت 17 تا 19 بطول انجاميد توسط همكاران صدا و سيما پوشش خبري داده شد.

26/12/90برگزاري جشن: طبق هماهنگي با گروه نيكوكاران مشهد براي بيماران دياليز صفاقي برنامه جشني برگزار گرديد. در اين برنامه كه همراه با اجراي تئاتر و مسابقه بود هداياي نوروزي شامل لباس و اسباب بازي به بيماران دياليز صفاقي كه توسط پزشكان و خيرين تهيه شده بود اهدا گرديد.

29/12/90 تزئين سالن ، چيدمان سفره هفت سين : طبق سنوات گذشته شب سال نو با گروه خيرين امام صادق (ع) تزيين سالن و چيدمان سفره هفت سين را داشتيم اين برنامه معمولا چند ساعتي بطول مي انجامد فقط با اين هدف تا در روزهاي عيد همه كودكان بستري و سرپايي احساس غريبي نداشته باشند و حال و هواي نوروز را از نزديك حس كنند حتي اگر به هر دليلي در بيمارستان بستري باشند .