عملكرد فروردين ماه 91

همزمان با آغاز فصل بهار و تحول درطبيعت بيمارستان دكترشيخ هم مستثني نبود وبا ايجاد تحولاتي در زيبا سازي و نقاشي سالنها و گلكاري محوطه با همت شهرداري مركزباستقبال بهار رفته و از جمله برنامه هاي خوبي كه در روحيه بيماران ما تاثير بسزايي داشت قراردادن دو عدد نماد نوروزي بود كه شامل يك اتاقك با صفحه اي بزرگ و يك كالسكه كودكانه پر گل كه بي مناسبت با فضاي بيمارستان ما نبود.

چيدمان سفره هفت سين درورودي اصلي بيمارستان و كليه بخشها.

01/01/91 : بازديد سرپرست بيمارستان باتفاق مترون ، مسئول امور اداري و مسئول روابط عمومي از كليه بخشها و واحدها و تبريك سال نو و عيادت و دلجويي از كليه بيماران در صبح روز اول فروردين .

01/01/91 : برگزاري جشن در صبح عيد توسط گروهي از خيرين طبق سنوات قبل واهدا هدايا ، همراه با دادن عيدي به اين عزيزان ..

تصاوير اين مراسم ..

08/01/91 : سالروز تولد حضرت زينب كبري (س) و زدن پرده ميلاد به اين مناسبت .

16/01/91 : برگزاري جشن روز پرستار در سالن تربيت و با توجه به دهه فاطميه اين برنامه در قالب بزرگداشت روز پرستار برگزار گرديد كه ضمن تقدير از همكاران پرستار نمونه كشوري و استاني به بهترين سفره هفت سين بخش جراحي هم هدايايي تعلق گرفت.

تصاوير اين مراسم ..

30/01/91 : سي ام فروردين بزرگداشت حكيم جرجاني و روز آزمايشگاه و تقدير از همكاران آزمايشگاهي.