عملكرد ارديبهشت ماه 91

6ارديبهشت: شهادت حضرت صديقه كبري و زدن پرده تسليت به اين مناسبت

12ارديبهشت :بزرگداشت مقام استاد معلم

آغاز هفته معلم و بزرگداشت استاد شهيد مرتضي مطهري و تجليل از مقام شامخ اساتيد ، بهانه اي شد تا ساعتي را در دفتر گروه بيمارستان دکتر شیخ درجمع صميمي اعضا هيئت علمي و اساتيد بگذرانيم.

در اين برنامه كه رياست ،مديريت ، مترون و جمعي از مسئولين واحدها نيز حضور داشتند آقاي دكتر عبدي ضمن تبريك روز معلم به اساتيد آرزوي موفقيت براي يكايك اين عزيزان نمود.لازم بذكر است ،اين برنامه كه از ساعت 9 صبح شروع و تا ساعت 30/10 ادامه داشت با ذكر خاطرات خوش از اساتيد به پايان رسيد.

23ارديبهشت : شركت در مراسم شميم زهرا ( س) همراه رياست، مديريت و جمعي از همكاران

همزمان با ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسمي تحت عنوان شميم زهرا در تالار علوم دانشگاه فردوسي برگزار گرديد.در این مراسم كه به منظور تجلیل از مقام زن و بانوان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گرديد سركارخانم دكتر زهرا بديعي، فوق تخصص هماتولوژي و آنكولوژي اطفال از اين مركز بعنوان بانو نمونه دانشگاه انتخاب گرديدند.

8ارديبهشت : بزرگداشت هفته زن

با توجه به ميلاد بانوي دو عالم حضرت زهرا (س) وهفته زن برنامه تقدير از بانوان اين بيمارستان در مورخه پنج شنبه 28/02/91 برگزار گرديد. اين برنامه كه با همكاري دفتر بسيج بيمارستان انجام پذيرفت به همه همكاران خانم فلش كارت ريحانه جهت ارتفائ فرهنگ اسلامي اهدا گرديد. در اين برنامه سرپرست ،مديريت ومترون بيمارستان اين بازديد را همراهي كردند.

تصاوير اين مراسم ...

28/02/91 : به مناسبت ميلاد بانوي دو عالم حضرت صديقه كبري ،فاطمه زهرا (س) وهفته زن مسابقه فرهنگي كوثر با موضوعيت زن و اسلام براي همه همكاران در نمازخانه بيمارستان برگزار گرديد.

28/02/91 : اعزام تيم پزشكي كانون بسيج ابن سينا واحد دكتر شيخ جهت ويزيت رايگان و دارو به مناطق محروم

از درمانگاه آب درماني تا مركز پزشكي فوق تخصصي كودكان دكتر شيخ ديروز درمانگاه شماره2 يكي از مراكزي بود كه تنها بيماريهاي واگيردار و بيماراني كه به نوعي نيازبه آب درماني و سرم درماني داشتند ، به اين مركز مراجعه مي نمودند . از بيماران گاستروآنتريتي گرفته تا سرماخوردگي وپنوموني و...،نه خبر از شيمی درمانی و ICUبود و نه از بخش جراحی و اتاق عمل .فضای درمانگاه سالني يكپارچه بود كه تخت هاي بيماران در آن چيده شده و گاه شبها پزشكي هندي بيماران را معالجه و درمان مي كرد.امروز مركز پزشكي فوق تخصصي كودكان سرور تنها مركزي است كه نه فقط در شهرستان مشهد و استان خراسان بلكه در شرق كشور مشغول ارايه خدمات تخصصي و فوق تخصصي به كودكان و نوزادان مي باشد. اين مركز امروز با امكانات و تجهيزات روز ، پزشكان ، متخصصان و فوق تخصصان زبده ، بخشهاي تخصصي و فوق تخصصي و امكانات كلينيكي و پاراكلينيكي بطور شبانه روزي مشغول فعاليت است . درمانگاه شماره 2 امروز مركزي است كه بعنوان يك بيمارستان درجه يك با پرسنلي دلسوز درحال ارايه خدمات است و نه تنها بعنوان يك مركز درماني كه بعنوان يك مركز آموزشي فرزندان اين ميهن را كه در آينده سرمايه ها و پزشكان متخصص اين مرزوبوم مي باشند را در خود پرورش مي دهد . بيمارستان دكتر شيخ ، يك مركز فوق تخصصي اطفال 150 تخت خوابي ميباشد كه شامل : ....