عملکرد خرداد91

عملكرد خرداد ماه 91

همزمان با شروع خرداد و آغاز فصل تابستان ثبت نام از همکاران جهت استفاده از امکانات گهرباران ساری و سفرهای تابستانی آغاز گردیده است

03/03/91 : میلاد امام محمد باقر (ع) و زدن پیام تبریک این بزرگوار در تابلو LCD همراه با احادیثی از این بزرگوار.

04/03/91 : میلاد امام هادی (ع) و زدن پیام تبریک این بزرگوار در تابلو LCD همراه با فرمایشاتی از این بزرگوار.

05/03/91 : شهادت امام هادی (ع) و زدن پیام تسلیت این بزرگوار در تابلو LCD همراه با فرمایشاتی از این بزرگوار.

08/03/91: شهادت امام موسی کاظم (ع) ((به روایتی )) و زدن پیام تسلیت این بزرگوار در تابلو LCD همراه با فرمایشاتی از این بزرگوار.

12/03/91 : میلاد امام محمد تقی (ع) و زدن پیام تبریک این بزرگوار در تابلو LCD همراه با فرمایشاتی از این بزرگوار وپذیرایی از همکاران و همراهان بیماران.

13/03/91 :ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و اعزام گروهی از همکاران جهت شرکت در برنامه های ارتحال و زدن پیام تسلیت به این مناسبت.

15/03/91 : روز میلاد بزرگ مددکار تاریخ اسلام حضرت علی (ع) و روز پدر و اهدا هدایا به بیماران بستری و پذیرایی از همکاران و همراهان بیماران ،همچنین زدن پیام تبریک به این مناسبت.

17/03/91 : برگزاري کلاس دوروزه تعالي سازماني با حضور استاد گرانقدر دکتر تقي زاده

تصاوير اين مراسم

27/03/91: شهادت امام موسی کاظم (ع) و زدن پیام تسلیت این بزرگوار در تابلو LCD همراه با احادیثی از این بزرگوار.

27/03/91: برگزاری کلاس ارتباط موثر توسط استاد کیان در سالن تربیت به مدت دو روز.

تصاوير اين مراسم

29/03/91 :مبعث حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی (ص) و زدن پیام میلاد این حضرت همراه با پذیرایی از همکاران و بیماران و اهدا هدایا به بیماران توسط خیرین

31/03/91: برگزاری کلاس طب مکمل توسط دکتر عبدي در سالن تربیت .