عملكرد تير ماه 91

3/04/91 میلاد سرور و سالار آزادگان حضرت حسین ابن علی (ع) ،زدن پیام تبریک میلاد و پذیرایی با شیرینی از همکاران در بین نماز ظهر و عصر

04/04/91 میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز ،زدن پیام تبریک میلاد و پذیرایی با شیرینی از همکاران در بین نماز ظهر و عصر

05/04/91 میلاد امام سجاد (ع) ،زدن پیام تبریک و پذیرایی از همکاران .

بمناسبت روزهای اعیاد با همیاری خیرین به همه بیماران هدایایی اهدا گردید،ضمن اینکه از همه بیماران با میوه در این اعیاد پذیرایی شد.

07/04/91 برگزاری کلاس خط مش نویسی توسط حاکمیت بالینی

15/04/91 جشن نیمه شعبان همراه با آراستگی و تزئئن سالنها و بخشها ،با توجه به میلاد منجی عالم بشریت برگزاری جشن نیمه شعبان را برای بیماران با همراهی خیرین برگزار نمودیم . ضمن اینکه در این روز علاوه بر برگزاری جشن به همه بیماران هدایای نفیسی همراه با بسته های زیبای میوه اهدا گردید.

21/04/91 همزمان با نام گذاری این روز به، روز ملی عفاف و حجاب ،به همراه جمع کثیری از همکاران در راهپیمایی این روز شرکت کرده و از میدان شهدا تا حرم مطهرحمایت خود را از جمهوری اسلامی ایران اعلام نمودیم.

27/04/91 در این روز با غبارروبي و شستشوی فرشها و پرده های نمازخانه ، زدن دعاها و ادعیه های مناسبِ این ماه به دیوارها ،مرتب کردن کتابهای دعا و تعویض مهرهای شکسته ، با همکاری جمعی از همکاران باستقبال ماه مبارک رمضان رفته وبرای فرارسیدن بهار قرآن ، ماه عبادتها و نیایشهای عارفانه و بندگی خالصانه با حال و هوای تازه و معطر به گلاب و مشگ و عنبر به انتظار نشسته ایم.