عملکرد مرداد91

همزمانی شروع مرداد ماه سال 1391 با آغازماه مهمانی خدا ،برنامه های خاصی داشت از جمله :

01/05/91 : غبار روبی نمازخانه :

در این روزها با غبارروبي و شستشوی فرشها و پرده های نمازخانه ، زدن دعاها و ادعیه های مناسبِ این ماه به دیوارها ،مرتب کردن کتابهای دعا و تعویض مهرهای شکسته ، با همکاری جمعی از همکاران باستقبال ماه مبارک رمضان رفته وبرای فرارسیدن بهار قرآن ، ماه عبادتها و نیایشهای عارفانه و بندگی خالصانه با حال و هوای تازه و معطر به گلاب و مشگ و عنبر به انتظار نشسته ایم.

05/05/91 : برگزاری مسابقه نقاشی و مقاله نویسی

این مسابقه با هدف آشنایی بیشتر کودکان با مراسم ماه مبارک رمضان و بازگو کردن و به تصویر کشیدن آنچه ازسحر و افطار در ذهن کودکانه شان دارند "برای فرزندان دوره دبستان و راهنمایی همکاران برپا گردید و به نفرات برتر جوایز نفیسی اهدا شد .

15/05/91 : میلاد امام حسن مجتبی و نصب پرده میلاد

همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) و آغاز هفته اطعام نیازمندان و اکرام ایتام خیرین بیمارستان دکتر شیخ با اهدا بسته های آذوقه خشک به یاری بیماران نیازمند شتافته و بار دیگر همچون سنوات قبل ،این عزیزان را میهمان دستان گرم و دلهای اکرام و سخاوت کردند.

در این عمل خیرخواهانه و خداپسندانه که با همکاری جمعی ازخیرین و پزشکان بیمارستان انجام گرفت به تعداد کثیری از بیماران نیازمند در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) بسته بندی آذوقه خشک اهدا گردید.

15/05/91 : با همت بالای خیرین از شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) نیزهر شب به تعداد 50 نفر از همراهان بیمار بسته بندی افطاری جهت افطارهمراهان اهدا میگردد.

15/05/91 : بمناسبت هفته ترویج تغذیه با شیر مادر : اهدا کتاب به مادرانی که فرزندانشان از شیر مادر تغذیه میکنند همراه با مسئول بهداشت و سوپر وایزر آموزشی .

19/05/91 :ضربه خوردن حضرت علی (ع) ،نصب پرده تسلیت و عزاداری حضرت بعد از نماز ظهر و عصر.

21/05/91 : شهادت حضرت علی (ع) ،نصب پرده تسلیت و عزاداری حضرت بعد از نماز ظهر و عصر.

26/05/91 : برگزاری کلاس اطفائ حریق برای کلیه همکاران بیمارستان بصورت تئوری و عملی.

29/05/91 :عید سعید فطر و نصب پرده تبریک و همچنین پذیرایی از همکاران و همراهان بیمار در کلیه بخشها و واحدها .

31/05/91 :برگزاری نمایشگاه آثار نقاشی ،فرزندان همکاران در رابطه با مسابقه نقاشی رمضان