عملکرد شهریور 91

03/06/91 (جمعه) : برگزاری جشن تولد برای بیماران بستری در بخش داخلی توسط گروه آوای شادی و اهدا هدایا بمناسبت جشن تولدشان.

12/06/91 (یکشنبه) : تهیه لیوانهایی با تصاویربیماران، این کار که با پیشنهاد ریئس امور اداری انجام شد، از کلیه بیماران بستری در بخش هماتولوژی عکس تهیه شد و عکس هر بچه روی لیوان برایش به چاپ رسید ،این برنامه چند هدف را در بر داشت از جمله شور و شوق کودکان بیمارزمانی که عکس خودشان را روی لیوان می بینند، که مهترین هدف مرکز دکتر شیخ میباشد دوم اینکه بچه ها خودشان را در محیط درمان با هم برابر میدانند و در مجموع انگیزه بهداشت فردی، که هر کس باید از لیوان و وسایل شخصی استفاده کند را تقویت میکند .

22/06/91 (چهارشنبه) : وفات امام جعفر صادق (ع) و زدن پیام تسلیت به همین منظور.

28/06/91 ( سه شنبه ) : میلاد حضرت فاطمه معصومه و آغاز دهه کرامت .پذیرایی با شیرینی و تزیین سالنها به این مناسبت .

31/06/91 (جمعه ) : آغاز هفته دفاع مقدس و برنامه ریزی برای هرچه با شکوهتر برگزار کردن این هفته از جمله ساخت سنگر نماد جبهه و جنگ (نماد پایداری و ایثار).