عملکرد مهرماه سال 91

1 تا 4 مهرماه گرامی داشت دفاع مقدس : در روزهای آغازین مهر ماه برنامه های هفته دفاع به شرح ذیل بوده است.

01/07/91 (جمعه ) : ساختن سنگر بعنوان نماد جبهه و جنگ ،زدن بنرها و تصاویر مربوطه

02/07/91 (شنبه ):پذیرایی از همراهان بیمار با شربت

04/07/91 (سه شنبه): تقدیر از خانواده محترم شهدا ،جانبازان هشت سال دفاع مقدس .

سمینار طب سنتی در بیمارستان دکتر شیخ

شنبه مورخه 15/07/91 بیمارستان دکتر شیخ برگزار کننده سمینار یکروزه طب سنتی بود . این سمینار از ساعت 8 صبح در سالن تربیت با حضور 110 نفر از ثبت نام کنندگان آغاز و تا ساعت 13 ادامه داشت .دبیر علمی این سمینار جناب آقای دکتر حمیدعبدی بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان اهداف این سمیناررا بیان نمودند و اساتیدی چون دکتر سید احمد ثاقبی ،دکتر عبدا.. بهرامی ، دکتر مهدی یوسفی ، دکتر حسن رخشنده ، دکتر هادی منوری ، در مورد کلیات طب سنتی ، اهمیت طب سنتی ،درمان هموروئید در طب سنتی ، مروری بر گیاهان موثر و عوارض جانبی گیاهان دارویی مباحثی را مطرح کردند. در خاتمه برنامه جلسه پرسش و پاسخ و بحث گروهی در خصوص موضوعات مطرح شده صورت گرفت.لازم بذکر است گروه هدف شامل کلیه مشمولین قانون آموزش مداوم میباشد.

17 مهر :روز جهانی کودک

دوشنبه 17/07/91 همزمان با روز جهانی کودک بیمارستان کودکان دکتر شیخ غرق شادی و شعف بود . در این روز جشن بزرگی جهت تمامی کودکان بستری در سالن آمفی تئاتراز ساعت 16 تا 19 برپا گردید ،که اجرای تئاتر کودکان و سرودهای کودکانه همراه با برنامه های شاد و مفرح و شعبده بازی زینت بخش برنامه ها بود .لازم بذکر است نقاشی روی صورت کودکان نیزدر حاشیه برنامه ها انجام گرفت و در خاتمه به همه کودکان حاضر در سالن هدایایی به مناسبت این روز اهدا گردید.

تصاوير بيشتر اين مراسم

18/07/91 :برگزاری نمایشگاه نقاشی با هنرمندی بیماران بستری در بخش هماتولوژی

19/07/91: برگزاری نمایشگاه نقاشی در نگارخانه گلستان علی (ع) با هنرمندی کودکان بستری در بیمارستان با توجه به فرا رسیدن روز جهانی کودک ،گروهی از دانشجویان موسسه آوای شادی با استفاده از نقاشیهای کشیده شده توسط بیماران بستری اقدام به برگزاری نمایشگاه نقاشی از آثار کودکان بستری در بیمارستان دکتر شیخ نموده اند .

تصاوير بيشتر اين مراسم

23/07/91 : عیادت کودکان استثنایی از بیماران مرکز دکتر شیخ

اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی در اقدامی نوع دوستانه ،تعدادی از کودکان مدرسه استثنایی خود را جهت عیادت از کودکان بیمار به این مرکز فرستاد. این کودکان که به نمایندگی از هر گروه کم شنوا ، کم بینا ، کم توان ذهنی ، اوتیسم وجسمی- حرکتی یک نفر از طرف بچه های این مقطع جهت عیادت و دلجویی از هم سن و سالهای خودشان به مرکز دکتر شیخ آمده بودند ، با اهدا هدایایی به دوستان خود سنت زیبا و حسنه دلجویی از همنوع را بجا آوردند این گروه پنج نفره با همراهی مادرانشان و کارشناس مشاور ساعت 12 ظهر وارد بیمارستان شده و بعد از عیادت از بیماران بخش جراحی ساعت 30/13 بیمارستان را ترک کردند.