عملکرد آذر ماه 91

04/09/91 : برنامه پذیرایی با موز و سیب از بیماران بمناسبت تاسوعای حسینی توسط یکی از خیرین بیمارستان

05/09/ 91 : برنامه پذیرایی با موز و سیب از بیماران بمناسبت عاشورای حسینی توسط یکی از خیرین بیمارستان

11/09/91 : آغاز برنامه نرمش صبحگاهی در بیمارستان ویژه بانوان از ساعت 30/7 تا 8 صبح بصورت روزانه.

16/09/91 دومین اردو فرهنگی – تفریحی کارکنان بیمارستان

دومین دوره اردوهای یکروزه فرهنگی – تفریحی کارکنان بیمارستان دکتر شیخ در تاریخ 16/09/91 با حضور جمع کثیری از همکاران برگزار گردید.خانم برومند مدیر تعالی بیمارستان دکتر شیخ گفت : پس از دستیابی به گواهینامه دو ستاره تعالی در اولین جشنواره و کسب مقام برتر و دریافت جایزه ویژه برنامه رفاهی کارکنان در دستور کار قرار گرفت . وی در ادامه افزود در راستای دستیابی به اهداف تعالی سازمانی که یکی از مهمترین آنها ارج نهادن به زحمات کارکنان میباشد در اولین گام ریاست و مدیریت بیمارستان اقدام به برگزاری اردوهای تفریحی یکروزه نمودند که تا کنون در تاریخهای 25/08/91 و 16/09/91 برگزار گردیده است . در طول برگزاری اردو طبق برنامه ریزی انجام شده کارکنان از مکانهای تاریخی شهرستان نیشابور از جمله کمال الملک ، عطار دیدن میکنند و بعد از اقامه نماز در خیام و صرف ناهارو زیارت از قدمگاه مسیر برگشت به سمت مشهد را ادامه میدهیم و در طول مسیر اجرای برنامه های فرهنگی،مذهبی و مفاهیم تعالی سازمانی و اهدا جوایزو پذیرایی در چند نوبت نیز از جمله برنامه های اردو میباشد.

ایشان در خاتمه افزودند : بیمارستان در نظر دارد ضمن برگزاری مراسم مشابه به روشهای دیگر نسبت به استفاده از جایزه تعالی افدام نماید.

تصاوير اين مراسم ...

27/09/91 : میلاد امام محمد باقر (ع) ،زدن پیام تبریک میلاد و سخنان گوهر بار آن حضرت در تابلو.

28/09/91 : پذیرایی از کلیه بیماران با میوه و شیرینی توسط یکی از خیرین بمناسبت میلاد امام محمد باقر (ع) .