عملکرد ديماه

01/10/91 شب چله در کنار خردسالان بیمار

امشب شب یلدا است ، امشب طولانی ترین شب سال است

سعی داریم که لحظه لحظه بلندای یلدا را با خاطرات خوش به کوتاهی روزش، و سردی هوا را در خلوت کودکانه شان با گفت و شنود دوستانه وتفعل به حافظ به محفلی گرم تبدیل کنیم ،در این راستا و طبق برنامه های هر سال بیمارستان دکتر شیخ با تزئین سالن ها و میوه آرایی و اهدا میوه و آجیل شب چله به بیماران برایشان شبی خاطره انگیز را رقم زد. کودکان بستری با ذوق و شوق کودکانه کنار کرسی و سماور زغالی عکس یادگاری گرفتند و با پذیرایی میوه و آجیل برگهای زرد پاییز را بدرقه کردند و به استقبال صبح سپید زمستان رفتند.

09/10/91 : روز بصیرت و آماده کردن روزنامه دیواری از فرمایشات حضرت امام خامنه ای و مسائل پیرامون آن ، بصورت گروهی با واحد فرهنگی بسیج و نصب در تابلوها

14/10/91 : اربعین حسینی زدن پرده تسلست و زدن پیامهای عاشورایی در تابلو

16/10/91 :پذیرایی از بیماران با موز و سیب توسط یکی از خیرین