عملکرد بهمن ماه91

عملکرد بهمن ماه

01/11/91 : روز شهادت امام حسن مجتبی و زدن پیام شهادت

2/11/91 : آغاز تاجگذاری امام زمان( عج) و پذیرایی میوه و شیرینی از بیماران توسط یکی از خیرین

12/11/91 : آغاز دهه فجر و جشن پیروزی انقلاب اسلامی ،آذین بندی سالنها ، زنده کردن خاطرات جبهه و جنگ با پخش سرودهای انقلابی ، استفاده از فرمایشات حضرت امام (ره) در سر برگ نامه ها و ...

15/11/91 : جشن دهه فجر در کنار بیماران خردسال : سی و چهارمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی را همراه با کودکان بستری در بیمارستان در حالی جشن گرفتیم که شادی و شعف از چهره معصومانه شان نمایان بود .این برنامه که بعد از تلاوت آیات کریمه قرآن با پخش سرودهای انقلابی آغاز شد ،همراه با شعرهای کودکانه مسابقه های مفرح و پذیرایی ادامه داشت و در انتهای برنامه هدایایی به رسم خاطرات پیروزمندانه انقلاب اسلامی به حاضرین در سالن و کودکان بستری اهدا گردید.لازم بذکر است کودکان بیمار با حرکت پرچم های کوچک جمهوری اسلامی که بصورت نمادین در دست داشتند ، شور جشن را چند برابر کرده بودند.

22/11 /91 : 22 بهمن91 نمایش دوباره حب وطن ایرانیان بود.

همکاران بیمارستان دکتر شیخ روز گذشته همگام و هم صدا با سراسر ایران اسلامی از ساعات اولیه با حضور در مسیر تعیین شده و منتهی به حرم ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (ع) سی و چهارمین بهار انقلاب را گرامی داشتند و بار دیگر با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22 بهمن ماه سال 91 ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء حمایت خود را از ولایت فقیه نشان داده و با سر دادن شعارهای کوبنده، یوم الله سی و چهارمین بهار انقلاب را جشن گرفتند .

28/11/91 : میلاد حضرت امام حسن عسگری (ع) :

زدن پرده میلاد و نوشتن پیام میلاد و پذیرایی از بیماران با میوه توسط یکی از خیرین