عملکرد اسفند ماه91

عملکرد اسفند ماه

روزهای پایانی سال مثل باد دارد میگذرد و در این بین دستان مهربانی که هریک از دیگری سبقت میگیرن در نشاندن گل لبخند روی لبهای کودکان بیمار

13/12/91 : برپایی بازارچه نوروزی محک :

همزمان در واپسین روزهای سال 91 موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان ( محک ) با همکاری واحد مددکاری بیمارستان دکتر شیخ اقدام به برپایی بازار نوروزی کرد. در این اقدام خدا پسندانه که به مدت دو روز 13 – 14 بعد از ظهر برگزار گردید ، یکبار دیگر مردم فهیم مشهد دستان مهربانشان را چون چتری سایبان غمهای این کودکان معصوم کرده و با حضور پر شور خود و خرید از بازار نوروزی حمایت همه جانبه خود را از بیماران اعلام کردند. بخشی مسئول واحد مددکاری گفت : سود حاصل از فروش اکثر غرفه ها به موسسه محک جهت حمایت از بیماران مبتلا به سرطان در بیمارستان دکتر شیخ اهدا گردید. لازم به توضیح است این مبالغ صرف هزینه های دارو، پاراکلینیک ، ایاب ذهاب و اسکان بیماران میشود.

21/12/91 : برپایی بازارچه نوروزی راهنمایی پویندگان رسالت :

همزمان با روزهای پایانی سال 91 و هفته احسان و نیکوکاری و آغازبهار طبیعت جمعی از دانش آموزان مدارس دخترانه رسالت در حمایت از بیماران بستری و نیازمند بیمارستان دکتر شیخ اقدام به برپایی بازارچه عیدانه کردند. در این اقدام خداپسندانه ، همچون سال قبل با برپایی بازارچه عیدانه و فروش محصولات و مواد غذایی آماده شده توسط والدین دانش آموزان مبالغ جمع آوری شده از فروش را برای کمک به کودکان بیماربه واحد مددکاری بیمارستان کودکان دکتر شیخ اهدا نمودند .این بازارچه عیدانه در محل مدرسه راهنمایی دخترانه پویندگان رسالت بر پا گردید و برای یک روز از ساعت 9 تا 13 مورد استقبال دانش آموزان ، والدین و جمعی از خیرین قرار گرفت .لازم بذکر است آش رشته ، پیراشکی ، سالاد ماکارونی و شیرینی های خانگی از جمله محصولات غرفه های عیدانه دانش آموزان بود که صرف هزینه بیماران نیازمند میشود .

تصاوير بيشتر اين مراسم

22/12/91 : بازدید و عیادت جمعی از دانشجویان دندانپزشکی ازکودکان بیمار بستری در بیمارستان واهدا هدایا به این عزیزان.

24/12/91 : بازدید و عیادت جمعی از دانشجویان داروسازی ازکودکان بیمار بستری در بیمارستان واهدا هدایا به این عزیزان.

26/12/91 : مراسم رنگ آمیزی تخم مرغ

در مراسمی که گروه آوای شادی برگزار کرد در یک جشن خاطره انگیز بچه ها خودشان تخم مرغ های سفره هفت سین را رنگ زدند و برای سفره هفت سین ، سبزه و سکه و ساعت درست کردند در کنار کارهای خلاقانه برنامه، تئاتر و شعبده بازی وخواندن شعرهای کودکانه و مسابقه هم برای بچه هابرگزار شد .این برنامه که ساعتها بطول انجامید با دادن هدایایی همراه پذیرایی به پایان رسید.

27/12/91 برگزاری جشن لباس نو

در این مراسم گروه خیرین راه سلامت ، با برگزاری برنامه جشنی در آمفی تئاتر بیمارستان ضمن شاد کردن بچه های بیمار به همه بیماران بستری علاوه بر پوشاک نو (لباس و کفش) کارت تبریک و میوه و شیرینی اهدا کردند و با فروش مقداری مواد غذایی از جمله پیراشکی و ترشی و مربا به نفع کودکان بیمار مبالغی نیز به واحد مددکاری اهدا نمودند.

28/12/91 :جشن عمو نوروز :

گروه جمعیت امام علی (ع) ، با آوردن عمو نوروز در بخشهای بیمارستان و گرفتن عکس یادگاری با بیماران بستری لحظات خوشی را برای این عزیزان ثبت کردند. عمو نوروز که با لباس قرمز و صورت سیاه و خواندن شعرهای زیبا آمدن بهار را مژده میداد با اهدا هدایا ، شادی کودکان را مضاعف کرده و شبی خاطره انگیز را به خاطرات ذهن کودکانه شان اضافه کرد .