فروردين92

عملکرد فروردين

آغاز سال 1392 و برنامه های این مرکز

مرکز آموزشی ، پژوهشی و درمانی دکتر شیخ بعنوان تنها مرکزارائه کننده خدمات تخصصی و فوق تخصصی اطفال در شرق کشور رسالت خود میداند با فراهم آوردن فضایی آرام و شاد تسکین دهنده آلام کودکان باشد در این راستا ، همچون سالهای قبل برنامه سال نو را با جشن نوروز جهت بیماران بستری آغاز کند که مقدمه این برنامه ها تزئین و آراستگی سالنها و چیدمان هفت سین در کلیه بخشها میباشد،در این برنامه ضمن پذیرایی از عزیزان هدایایی بعنوان عیدانه به همه بیماران تقدیم میگردد . لازم بذکر است در صبح اول فروردین ریاست ،مدیریت، مترون و مسئولین واحدهای بیمارستان از کلیه بخشها دیدن کرده و ضمن تبریک سال نو با اهداء بسته های شکلات به همکاران ، انتخاب بهترین سفره هفت سین را نیز انجام میدهیم تا در فرصتی مغتنم از همت عزیزان قدردانی گردد . ضمن اینکه با هماهنگی شهرداری منطقه، نماد عید را جهت تفویض روحیه بیماران و همراهان در محوطه بیمارستان قرار میدهیم . در تمامی این مراسم با گرفتن چند عکس یادگاری ، خاطرات خوش بیماران را ثبت میکنیم .لازم بذکر است تمام تلاش مسئولان بر این است که سال 1392 سال آرمانی برای بیماران از نظر روحی و درمانی باشد در این راستا تمهیداتی جهت پذیرش آسان بیمار در درمانگاه و بیمارستان در نظر گرفته شده و برنامه هایی در دست اقدام است .

چيدمان سفره هفت سين درورودي اصلي بيمارستان و كليه بخشها.

01/01/92 : بازديد سرپرست بيمارستان باتفاق مترون ، مسئول امور اداري و مسئول روابط عمومي از كليه بخشها و واحدها و تبريك سال نو و عيادت و دلجويي از كليه بيماران در صبح روز اول فروردين و انتخاب بهترین سفره هفت سین.

تصاويري از سفره هاي هفت سين بخش ها

01/01/92 : برگزاري جشن سال نو بعد از تحویل سال در آمفی تئاتر بیمارستان توسط گروهي از خيرين طبق

هماهنگي با معاونت محترم دانشجویی، طبق سنوات قبل واهدا هدايا ، همراه با دادن عيدي به بيماران تا خاطره اي خوش به يادگار داشته باشند.لازم بذکر است در این مراسم اساتید و اعضا هیئت علمی و ریاست محترم بیمارستان و مسئول حراست بیمارستان نیز حضور داشتند.

تصاويري از اين مراسم

12/01/ 92 : روز جمهوری اسلامی ایران و نوشتن پیام به این مناسبت در تابلو LED

13/01/92 : روز طبیعت و نوشتن پیام و شعارهای بهداشتی به این مناسبت در تابلو LED

25/01/ 92 : وفات حضرت فاطمه معصومه (س) و سیاه پوش کردن سالن و نوشتن پیام تسلیت و زدن پرده به این مناسبت.

30/01/92 : سي ام فروردين بزرگداشت حكيم جرجاني و روز آزمايشگاه و تقدير از همكاران آزمايشگاهي.