عملكرد ارديبهشت 92

عملکرد ارديبهشت 92

پنج شنبه :05/02/92 : اولین جشن تولد سال 92 برای کودکان بستری در بیمارستان در سالن آمفی تئاتر با همکاری گروه آوای پرنیان

09/02/92: عمو مهربون و خاله رویا در جمع بیماران بستری در بیمارستان

مجری های برنامه کودک شبکه دو سیما در فرصتی به عیادت بیماران بخش هماتولوژی آمدن و ساعاتی خوش را برای این کودکان رقم زدند این دو چهره آشنا و مهربان برای دومین بار است که به بیمارستان دکتر شیخ به عیادت بیماران بخش هماتولوژی می آیند و لحظات خوشی را در خاطرات بیماران به یادگار می گذارند. این دوستاران کودک که با نام عمو مهربون و خاله رویا برای همه بچه ها آشنا و دوست داشتنی هستند با گرفتن عکس یادگاری در کنار بیماران و اهدا هدایایی به بیماران گل لبخند را بر چهره کودکان نشاندن و حال و هوای بخش خون را عوض کردند.

10/02/92 : میلاد حضرت زهرا (س) ، روز مادر به همین مناسبت پذیرایی از همکاران با شیرینی بین نماز ظهر و عصر،تزئین سالن اصلی ،نوشتن پیام تبریک در تابلو.

11/02/92 : روز معلم ، به همین مناسبت برنامه صبحانه کاری با اعضا محترم هیات علمی در دفتر ریاست برگزار گردید. و ضمن تقدیر از این بزرگواران در خاتمه کتابی با عنوان روشنای علم از فرمایشات مقام معظم رهبری جهت یادبود اهدا گردید.

تصاوير اين مراسم

16/02/92 : روز ماما و قدردانی ریاست و مدیریت بیمارستان از همکاران ماما .

18/02/92 : بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی مشهد از روند فعالیتهای ساخت و ساز و افتتاح سالن همایش بیمارستان با نام ولایت .

تصاويري از مراسم

18/02/92: برگزاری جشن بادبادکها جهت بیماران بخش هماتولوژی با همکاری نیروهای یگان ویژه ، شهرداری ، نیروی راهنمایی رانندگی در پارک خورشید.

تصاويري از اين مراسم

21/02/92 : میلاد امام محمد باقر (ع) – نوشتن پیام تبریک و پذیرایی از همکاران در بین نماز ظهر و عصر

23/02/92 شهادت امام علی النقی (ع) – نوشتن پیام تسلیت همراه با حدیثی از آن حضرت .