عملكرد مرداد92

عملکرد مرداد 92

05/05/92 : حضور خبرنگاران ، خبرگزاری ایسنا در بیمارستان جهت تهیه گزارش از بیماران در شب احیا.

07/05/92 : حضور خبرنگاران ، روزنامه شهرارا در بیمارستان جهت تهیه گزارش از بیماران داخلی در شب احیا.

08/05/92 : روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان زدن پرده شهادت حضرت علی (ع) و نوشتن تابلو از احادیث آن حضرت.

09/05/92 : پذیرایی در افطار از همراهان بیمار با غذا و میوه توسط خیرین .

10/05/92 : برگزاری کلاس حلقه های صالحین در نمازخانه با حضور حاج آقای خانزاده.

11/05/92: حضور پر شور همکاران در راهپیمایی روز قدس ،و دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی.

16/05/92 : برگزاری دومین جلسه کلاس حلقه های صالحین در نمازخانه با حضور حاج آقای خانزاده.

18/05/92 : زدن پرده تبریک بمناسبت حلول ماه شوال و عید سعید فطر .

19/05/92 : پذیرایی از همکاران ،همراهان بیمار و اهدا اسباب بازی به کودکان بخش داخلی توسط خیرین بمناسبت عید فطر .

20/05/92 : جشن بزرگ عید فطر برای بیماران داخلی با حضور عمو فتیله ها و خاله شاپرک و دعوت از خیرین توسط گروه حامیان مهر.

تصاوير اين مراسم

25/05/92 : انتخاب بهترين نقاشي و اهداي هديه به همه شركت كنندگان در مسابقه نقاشي ويژه ماه رمضان

تصاوير اين مراسم